2023-06-09 13:56:01
Φωτογραφία για ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ : Λεφτά υπάρχουν



 

Δελτίον Τύπου

Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε σε site, πως ο Δήμος Θέρμου αποφάσισε να γίνουν το καλοκαίρι - τον Αύγουστο του 2023 προφανώς - δύο συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες. Επειδή σ΄ αυτόν τον τόπο η σκόπιμη επιλογή των φτιασιδωμένων ειδήσεων, κατάλληλα πλαισιωμένων με επιτηδευμένες εικόνες (φωτογραφία, video, κοινωνικά δίκτυα κ.α. παρεμφερή), είναι τα κυρίαρχα εκείνα στοιχεία πάνω στα οποία επενδύει η παρούσα διοίκηση του Δήμου Θέρμου, σε μιά απέλπιδα προσπάθεια αντιπαραβολής των θεαμάτων απέναντι στο ανύπαρκτο αναγκαίο έργο για το τόπο, ενημερώνουμε τους Δημότες μας για το κόστος αυτών των συναυλιών, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημάρχου Θέρμου και Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος όπως αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

ü Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου 23.560,00 €

ü Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα 22.320,00 €


Συνολικό ως σήμερα κόστος: è 46.880,00 €

Ας σημειωθεί πως το κόστος αυτό (για δύο συναυλίες - για δύο βραδιές) αντιστοιχεί κοντολογίς στο 40% του ετήσιου προϋπολογισμού του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θέρμου, για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, το Περιβάλλον, κ.α.

Σε μιά περίοδο που η ακρίβεια και το κόστος επιβίωσης έχουν γίνει τα κυρίαρχα θέματα των πολιτικών εξελίξεων, φαίνεται πως το φθίνων Θέρμο, αυτά..... δεν το αγγίζουν.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Από το Γραφείου Τύπου του Συνδυασμού

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ