2023-06-18 21:03:38
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΑΓΗΣ



Συνάντηση-συζήτηση, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ, στην Αθήνα στο πλαίσιο των δράσεων της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής....... Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη Αιτωλοακαρνάνων ετεροδημοτών του Κινήματος, των πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Ντίνα Κατσαρή, Γιάννης Μουρτζιάπης και Πάνος Τρυφιάτης. Το ευχάριστο κλίμα της συνάντησης βοήθησε στην ανάπτυξη γόνιμης συζήτησης και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για δράσεις και πολιτικές που αφορούν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου καθώς και αυτών που είναι αναγκαίες στον διάλογο μετά τις εκλογές. 

Κατα πρώτον από την συνάντηση αυτή εκτιμήθηκε η χρησιμότητα της άμεσης επικοινωνίας ως κατεξοχήν πρακτική για να αγκαλιάσουμε την κοινωνία και να διαμορφώσουμε την συναντίληψη για συλλογικές προσπάθειες όλου του προοδευτικού κόσμου για την αναγέννηση του κινήματος και κατά δεύτερον ειπώθηκαν από τους παρευρισκόμενους επίκαιρες σκέψεις πέραν της προγραμματικής πρότασης, που είναι απαραίτητο να συζητηθούν μετά τις εκλογές

. Η βασική επιδίωξη μας στις ερχόμενες εκλογές είναι η χώρα μας να αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση ως αντίβαρο στις αυθαιρεσίες μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης και να έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει σταδιακά τις προϋποθέσεις μιας μελλοντικής κυβερνητικής Αλλαγής. Η μόνη πολιτική δύναμη για την επιτυχία των προαναφερομένων είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο Ελληνικός λαός θα δώσει με την ψήφο του την δυνατότητα στο Κίνημα μας να εργαστεί και να προετοιμάσει μια προοδευτική στροφή για την χώρα μας. 

Στην επιτυχία της συνάντησης συνέβαλαν και συμμετείχαν αξιόλογα στελέχη των Αιτωλοακαρνάνων ετεροδημοτών όπως, ο πρώην Δ/ντης του Υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης Μάκης Παράσχος, ο Νομικός σύμβουλος του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Πάνος Παλούκης, ο διαπρεπής ορθοπεδικός ιατρός Βαγγέλης Γάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ Δημήτρης Φούκας, ο προϊστάμενος στο Υπουργείο Οικονομικών Χρήστος Λαυρέντζος, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου, τα στελέχη της Παναιτωλοακαρνανικής και των Ομοσπονδιών των Συλλόγων, Αγγελική Σταθόπουλου, Επαμεινώνδας Κάππας, Κώστας Δρούγας, Νίκος Καραδήμας, Σπύρος Βενέτης, Άρης Σουβλής, Πάνος Αλεξόπουλος, Πάνος Γεροθανάσης, Γ. Μαντζαφίνης και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Γιάννα Καρατσόλα, Γιάννης Κολώνιας, Κώστας Καραγκούνης, Νίκος Φασιανός, Βαγγέλης Ηλιάδης, Αγγελική Γρίνου, Γιούλη Δελαπόρτα και άλλοι αξιότιμοι συμμετέχοντες. 

Ευχαριστούμε τον Μάκη Παράσχο για τον συντονισμό της συζήτησης, τον Δημήτρη Φούκα που μας φιλοξένησε στο Πολιτιστικό Κέντρο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη για την παρουσία του. 

Καλή δύναμη σε όλους για νικηφόρους Αγώνες.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ