2023-06-22 16:00:03
Φωτογραφία για Άρωμα Χόλιγουντ στους «Πανθέους»

 Από το Χόλιγουντ και το «Emily in Paris» θα είναι η διάδοχος της Κάτιας Δανδουλάκη στην επαναφορά των θρυλικών «Πανθέων», 44 χρόνια μετά την πρώτη προβολή τους στην ΕΡΤ.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός Μελία Κρέιλινγκ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μάρμως Πανθέου στη σειρά «Οι Πανθέοι», που επιστρέφει έπειτα από σχεδόν μισό αιώνα στην ελληνική τηλεόραση.

Στην αρχική εκδοχή της σειράς, τον πρωταγωνιστικό αυτό ρόλο είχε η Κάτια Δανδουλάκη, που τώρα θα υποδυθεί τη θεία της οικογένειας, Χρυσοστόμη Πανθέου.

Η Μελία Κρέιλινγκ συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του «Emily in Paris» στο Netfl ix, καθώς υποδύθηκε την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Σοφία Σιδέρης. Είναι η κόρη της πολύ γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου και του Αμερικανού επιχειρηματία Ράνταλ Άρθουρ Κρέιλινγκ. Η 33χρονη ηθοποιός γεννήθηκε το 1990 στη Γενεύη, αλλά μεγάλωσε στην Αθή- να. Πήγε σε αγγλικό σχολείο με σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της στο Λονδίνο και να γίνει χορεύτρια, που αποτελούσε το παιδικό της όνειρο. Τελικά, εξαιτίας ενός τραυματισμού, ασχολήθηκε με την υποκριτική. Το 2011 πήρε μέρος στους «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Άιρονς. Την έχουμε δει επίσης στο «Τελευταίο σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη, αλλά και στη σειρά του FOX «Filthy Rich», με πρωταγωνίστρια την Κιμ Κατράλ.

Οι τελικές υπογραφές μεταξύ της εταιρείας παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη, που θα έχει την ευθύνη της σειράς για τον ΣΚΑΪ, και της Μελία Κρέιλινγκ αναμένεται να πέσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: OnTime - Αλέξης Μίχας



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ