2023-06-23 08:00:29
Φωτογραφία για Η Ζαρίφη παίρνει την αρχισυντάκτρια της Καινούργιου;

Εντατικά δουλεύουν στο OPEN, οι ιθύνοντες της Barking Well, η οποία ανέλαβε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, με την καλοκαιρινή εκπομπή, αλλά και αυτή της Κατερίνας Ζαρίφη να φαίνεται πως έχουν προτεραιότητα. Κι αν η καλοκαιρινή εκπομπή φαντάζει όντως επιτακτικό να στηθεί άμεσα, αφού ξεκινά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, εντύπωση προκαλούν οι ζυμώσεις για την μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού, για τη νέα σεζόν, ειδικά την ώρα που Μπέττυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη δεν έχουν ολοκληρώσει τις συμφωνίες τους, πόσο μάλλον την στελέχωση των εκπομπών / ομάδων τους. Πάμε όμως στο νέο; Ποιο βασικότατο μέλος της εκπομπής Super Κατερίνα, βρίσκεται μια ανάσα από την εκπομπή που προορίζεται για την Κατερίνα Ζαρίφη στο OPEN, από τη νέα σεζόν;

Ποιος αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της μεσημεριανής εκπομπής του OPEN;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις, που θα γίνουν πράξη, την αρχισυνταξία της νέας μεσημεριανής εκπομπής του OPEN, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ προορίζεται για την Κατερίνα Ζαρίφη, να αναλάβει η Κατερίνα Πόθα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Να υπενθυμίσω πως περί τα τέλη Φλεβάρη, η Κατερίνα Πόθα είχε υποβάλει την παραίτηση της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όμως αυτή δεν έγινε ποτέ τελικά δεκτή, με την ίδια να συνεχίζει κανονικά στο πόστο της, υπό την καθοδήγηση πάντα του Θέμη Μάλλη. Τώρα, θα αφήσει οριστικά την εκπομπή του ALPHA, αλλά και την ζώνη προβολής 10:00-13:00, για να μεταφερθεί στο OPEN και την αντίστοιχη μεσημεριανή. Άλλωστε μιλάμε για την ίδια εταιρεία παραγωγής.

Ο λόγος βέβαια είναι άλλος. Ο κύριος λόγος είναι ότι η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη θα έχει αρκετά έως πολλά κοινά στοιχεία με αυτή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ. Και η Κατερίνα Πόθα έχοντας δουλέψει με την Αγγελική Γιαννακοπούλου, αρχισυντάκτρια και δεξί χέρι του Νίκου Μουτσινά, μπορεί να φέρει εις πέρας με επιτυχία το εν λόγω πρότζεκτ. Μιας και είπα Αγγελική Γιαννακοπούλου, αφήνω εδώ και το δικό της επόμενο βήμα, για το οποίο αποκλειστικά σας ενημέρωσα χθες:

Από εκεί και πέρα, εκτός από την Κατερίνα Πόθα, ζυμώσεις γίνονται και για τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής, το ακριβές ύφος, ώρα, τίτλο κτλ. Κάντε λίγο υπομονή και αύριο έρχονται… περισσότερα σχετικά με το νέο πρόγραμμα του OPEN γενικότερα.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ