2023-06-23 07:05:16
Φωτογραφία για Ξανά υποψήφιος  με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Χρήστος Μαντέλος πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων



 Ξανά υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Χρήστος Μαντέλος πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:.....



« Η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η εξωστρέφεια, η εργατικότητα και η ακάματη ενεργητικότητα του φίλου δημάρχου Κώστα Λύρου,

το σημαντικό επιτελεσθέν και συνεχιζόμενο έργο της παρούσης θητείας του, παρά τις αντίξοες συνθήκες: (απλή αναλογική, στείρα αντιπολίτευση, φυσικές καταστροφές, covid 19 κλπ), καθώς και η άριστη σχέση με τα ικανά και αξιολογότατα στελέχη της Δημοτικής Ομάδας της Δημιουργικής Ανατροπής, είναι τα κριτήρια που με ώθησαν να ταχθώ ξανά στην διάθεση του εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, ανακοινώνοντας την συμμετοχή μου στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές, για διεκδίκηση μιας θέσης Δημοτικού Συμβούλου, του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.


Όσον με αφορά, μπορώ να αναφέρω την επι μακρόν ενασχόλησή μου με τα κοινά, την συμμετοχή μου για πολλά χρόνια στις Διοικήσεις Σχολικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών συλλόγων.

Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος στον τέως Δήμο Αιτωλικού, είμαι εν ενεργεία πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων, πλέον της δεκαετίας, με παράλληλη συμμετοχή στην Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας «ΟΠΟΤΤΕ».

Είμαι γνώστης των προβλημάτων, των αναγκών και των παρεμβάσεων που πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν, ειδικά σε τομείς της καθημερινότητας (φωτισμός, καθαριότητα, ασφάλεια, παραβατικότητα, συντήρηση και επισκευή της οδικής και αγροτικής οδοποιϊας κλπ), για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών μας. Γνωρίζω εκ του σύνεγγυς την λειτουργία την δράση και την προσφορά των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (ΒΣΣ – ΚΔΑΠ -ΚΑΠΗ κλπ), όπου προσέφερα με όλες μου τις δυνάμεις τα τελευταία χρόνια, ως Διοικητικός Υπάλληλος.

Υπήρξα Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και μέλος των Διοικήσεων του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και ενεργό μέλος της Διοίκησης του Μουσείου Χαρακτικής Τέχνης “Βάσω Κατράκη” στο Αιτωλικό.

Το μοναδικό μου κίνητρο είναι η φιλοδοξία μου, για ανιδιοτελή προσφορά, με εργατικότητα και αποφασιστικότητα (στοιχεία που με χαρακτηρίζουν), στον τόπο που ζω, μεγάλωσα την οικογένειά μου και υπεραγαπώ, γι’ αυτό θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των συνδημοτών μου, πιστεύοντας ακράδαντα, ότι με το αλάθητο κριτήριό τους, θα επιλέξουν τους ικανότερους και την μόνη σίγουρη, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πρόταση, για την επόμενη τετραετία, που εκπροσωπούν τόσο η Δημοτική ομάδα της Δημιουργικής Ανατροπής όσο και ο άξιος και ικανός Δήμαρχός μας Κώστας Λύρος.

Προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί, να συνεχίσουμε το Δημιουργικό έργο μας και να φτάσουμε τον ιστορικό μας Δήμο, εκεί που το αξίζει και το δικαιούται!

Μαντέλος Χρήστος

Ιδιωτικός υπάλληλος

πρόεδρος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ