2023-06-24 14:40:02
Φωτογραφία για Κατερίνα Γκαγκάκη: Οι αποχωρήσεις δεν έχουν να κάνουν με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά με...
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, κάνοντας έναν σχετικό απολογισμό. 

Ως Διευθύντρια επικοινωνίας του Open είπε για την Κατερίνα Καινούργιου πως είναι η μεγάλη νικήτρια της σεζόν που ρίχνει σύντομα αυλαία. Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Ξεκάθαρη νικήτρια η Κατερίνα Καινούργιου, κάνει το θαύμα για δεύτερη χρονιά, το χαίρομαι και της το αναγνωρίζω. Το παλεύει πάρα πολλά χρόνια σε δύσκολες συνθήκες».

Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου, η ίδια σχολίασε: «Οι αποχωρήσεις δεν έχουν να κάνουν με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά με την στρατηγική του ΑΝΤ1».

Και συνέχισε μιλώντας για τη Φαίη Σκορδά: «Τη δικαίωσε η απόφασή της να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ. Εξ ορισμού αλλάζοντας κανάλι, άλλαξε και πίστα κι αυτό δεν μετριέται με τα νούμερα τηλεθέασης».

Στα του... οίκου της, δηλαδή του Open και την Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι είναι θέμα ημερών να γνωστοποιηθεί τι κατάληξη θα έχει.

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Το “ουδείς αναντικατάστατος” με τον καιρό καταλήγω ότι δεν ισχύει ακριβώς στην ελληνική τηλεόραση. Η Ελένη Μενεγάκη δεν αντικαθίσταται».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ