2023-06-29 18:02:20
Φωτογραφία για Ο απαράβατος όρος του συμβολαίου του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1

 



Αντώνης Κανάκης και ANT1 ανανέωσαν την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμα τρία χρόνια, με το συμβόλαιο του παρουσιαστή να εμπεριέχει όμως κάποιους απαράβατους όρους.

Μπορεί να ήταν κοινό μυστικό όμως χθες πήρε και επίσημη μορφή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και αρκετό διάστημα. Τι όρους όμως έχει βάλει ο παρουσιαστής στο συμβόλαιο του;

Όπως πάντα, ο Αντώνης Κανάκης έχει ένα αρκετά… προνομιούχο συμβόλαιο, το οποίο τον εξασφαλίζει για καταστάσεις που μόνο δεδομένες δεν θεωρούνται στον τηλεοπτικό χάρτη. Ένας από τους όρους είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ώρα της εκπομπής τόσο για το Ράδιο Αρβύλα όσο και για το Βινύλιο ενώ το πότε θα ξεκινήσει και πότε θα ολοκληρωθεί η εκπομπή, μέσα στη σεζόν, βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια του Αντώνη Κανάκη.

Ως εκ τούτου, το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια από τις τελευταίες εκπομπές, αν όχι η τελευταία, που θα ξεκινήσουν μέσα στην χρονιά, μια τακτική πάντως που έχει αποδώσει όσα χρόνια προβάλλεται η εκπομπή!

Πηγή: Αλέξης Μίχας - Πάμε Δανάη



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ