2023-06-30 14:40:01
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Οι Αρχές εντοπίζουν το άψυχο σώμα του Δημήτρη - Υπεύθυνη για τον φόνο είναι η Άννα;
Όλοι είναι πεπεισμένοι πως ο Άκης είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και ψάχνουν να βρουν τα στοιχεία που αθωώνουν τον Θοδωρή. Παράλληλα, η Άννα με τον Δημήτρη δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους και παντρεύονται. Όμως η ευτυχία τους δεν κρατάει για πολύ, αφού ο εισαγγελέας εντοπίζεται νεκρός.

Κανείς πλέον δεν αμφισβητεί πως ο άνθρωπος που ευθύνεται για την τραγική δολοφονία του Κοσμά δεν είναι ο Θοδωρής, αλλά ο Άκης. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη δεν έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του τελευταίου ώστε να τον κλείσουν στη φυλακή και να τον κάνουν να πληρώσει για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε. Μόνη τους ελπίδα είναι να βρεθεί το κινητό του Άκη, το οποίο έχει στην κατοχή του ο Αλέκος και μέσα στο οποίο βρίσκονται ατράνταχτες αποδείξεις.

Κι ενώ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το αποσπάσουν από τον Αλέκο, εκείνος γίνεται έξαλλος όταν πληροφορείται πως η Υβόννη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, δείχνοντας αποφασισμένη να του τα πάρει όλα
. Αυτό, ωστόσο, που εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον Αλέκο είναι ότι την υπόθεση του διαζυγίου του έχει αναλάβει η Άννα. Από την άλλη, η τελευταία δεν σκοπεύει να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι ανακοινώνει στον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Αντρέα ότι θέλει να ξεσκεπάσει τον Αλέκο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα κάλυπτε τον Άκη. Στην προσπάθειά της, λοιπόν, να τον παγιδεύσει, χρησιμοποιεί τις δικές της μεθόδους, γεγονός που βρίσκει αντίθετο τον Δημήτρη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο εισαγγελέας ανησυχεί για την ασφάλειά της, προειδοποιώντας τη να μη βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο. Εκείνη, όμως, δεν ακούει το παραμικρό, αντίθετα του λέει πως από τη στιγμή που πήραν διαζύγιο δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στη ζωή της.

Ο Σταύρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αγγελική

Η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της και ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου και του Νίκου, ελπίζοντας πως κάνει καλά που τους εμπιστεύθηκε. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά και πλέον ο Αλέκος κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα της. Η δεύτερη φάση του σχεδίου βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Υβόννη να παίζει καταλυτικό ρόλο στις προσπάθειες της Άννας να καταστρέψει τον Αλέκο και να τον φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του. Στόχος της δικηγόρου είναι να βρει το στοιχείο που αθωώνει τον Θοδωρή και να ανακουφιστεί από τις τύψεις που νιώθει. Μέσα σε όλα αυτά, η σχέση του Σταύρου με την Αγγελική έχει περάσει πλέον σε πιο προσωπικό επίπεδο και οι δυο τους έρχονται κοντά. Μάλιστα, ο εισαγγελέας βρίσκει το θάρρος να της κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Οι μέρες περνούν και η Άννα με τον Δημήτρη, θεωρώντας πως έχουν ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, συνειδητοποιούν πως μόνο μαζί είναι ευτυχισμένοι .Έτσι, ελπίζοντας πως καμία άλλη σκιά από το παρελθόν δεν θα βαρύνει τις ψυχές τους, παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν. Η ημέρα του γάμου τους ξημερώνει και η Άννα ντύνεται νύφη. Όταν ο Δημήτρης τη βλέπει μπροστά του, αισθάνεται ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Η τελετή πραγματοποιείται σε έναν όμορφο χώρο, παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων, που παρακολουθούν συγκινημένοι την Άννα και τον Δημήτρη να ανταλλάσσουν όρκους παντοτινής αγάπης. Αμέσως μετά, ακολουθεί ένα μεγάλο πάρτι, με τους νιόπαντρους να αγνοούν πως οι περιπέτειες για εκείνους δεν έχουν τελειώσει Και αυτό γιατί, μετά τον γάμο τους, οι Αρχές εντοπίζουν το άψυχο σώμα του Δημήτρη. Τα νέα της δολοφονίας του αιφνιδιάζουν τους πάντες και, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, υπεύθυνη για τον φόνο είναι η Άννα. Η τελευταία, σοκαρισμένη, δείχνει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και όταν οι αστυνομικοί τής φορούν χειροπέδες δεν λέει το παραμικρό.

Πηγή: MyTV

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ