2023-07-02 14:00:02
Φωτογραφία για Έτσι διέψευσε ο Κοκλώνης τις φήμες για Χρηστίδου περί εσωτερικής παραγωγής Mega: «Και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες»

Μία Mega-λη έκπληξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την τελευταία εκπομπή της σεζόν.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ολοκληρώνεται σήμερα 2/7 και το κλίμα είναι συγκινητικό. Το πλατό ομόρφυνε ακόμη περισσότερο με την ανθοδέσμη που έστειλε ο παρουσιαστής και παραγωγός στην Σίσσυ.

Η ίδια άνοιξε τον φάκελο και διάβασε το μήνυμα, ενώ οι συνεργάτες της την προέτρεπαν χιουμοριστικά να το διαβάσει πρώτα από «μέσα» της για να μην υπάρχουν… εκπλήξεις!

«Σίσσυ μου σε ευχαριστώ για την υπέροχη χρονιά μας! Και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, να είναι γεμάτο χαμόγελα, μοναδικές στιγμές και χαρές το φετινό καλοκαίρι. Σ΄ αγαπώ πολύ, Νίκος Κοκλώνης», έγραφε το μήνυμα του παρουσιαστή προς την Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σ΄ ευχαριστούμε πάρα πολύ Νίκο μας!», απάντησε η παρουσιάστρια.

«Ξέρεις γιατί τα κάνει τώρα αυτά; Γιατί του είπα μην τολμήσει και δεν έρθει στην τελευταία εκπομπή! Και μου είπε, “Σίσσυ σε παρακαλώ πολύ θα έχω το J2US, κάθομαι ξύπνιος μέχρι το πρωί να δω τα νούμερα, μετά κοιμάμαι 9 η ώρα”. Μου είπε πως θα έρθει μετά εκεί που θα πάμε να φάμε».

«Και έχουμε και μία έκπληξη…», συμπλήρωσε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ