2023-07-03 12:27:56
Φωτογραφία για SPOLER - Παγιδευμένοι: Τα όσα θα ακολουθήσουν στη νέα σεζόν ανατρέπουν κάθε δεδομένο...
Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής δραματικής σειράς βρίσκει τον Δημήτρη ακόμα ζωντανό και παντρεμένο με την Άννα. Τα όσα θα ακολουθήσουν σε αυτή τη σεζόν ανατρέπουν κάθε δεδομένο, καθώς οι ρόλοι θύτη και θύματος δεν είναι καθόλου ξεκάθαροι για κανέναν.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να εργάζεται στην εισαγγελία και η Άννα να αναλαμβάνει δικηγορικές υποθέσεις. Είναι τα γενέθλιά της και η ημέρα ξεκινάει όμορφα και για τους δύο. Εκείνος μαζί με το πρωινό, της φέρνει λουλούδια αλλά και το δώρο της, ένα μενταγιόν. Καθώς ο Δημήτρης ανακαλύπτει ότι πάλι σκαλίζει τις υποθέσεις του, συμφωνούν ο ένας να μην μπλέκει σε καμία δουλειά που αναλαμβάνει ο άλλος.

Παράλληλα κι ενώ συζητούν, η Άννα κόβει μια ετικέτα με ένα μαχαίρι, το οποίο αργότερα ο Δημήτρης βάζει στη θέση του. Στο μεταξύ ο Σταύρος παίρνει προαγωγή και όλοι τον συγχαίρουν για τη νέα του θέση. Κι ενώ θέλει να τηλεφωνήσει στην αδελφή του να πει τα ευχάριστα, το μετανιώνει και δεν το κάνει. Κανείς δεν ξέρει τι έχει φέρει τη ρήξη στη σχέση τους. Παράλληλα ο Θοδωρής πιάνει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού σώματος και ο Σπύρος έχει αποσυρθεί.


Ο Ανδρέας με τη σειρά του έχει αναβαθμιστεί. Τη συγκεκριμένη μέρα είναι σε μια εγκαταλειμμένη βίλα που στον κήπο έχει ένα πηγάδι. Από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έχουν μάθει ότι στον πάτο υπάρχει ένα πτώμα.

Τελικά από το πηγάδι ανασύρουν τέσσερα πτώματα μέσα στις λάσπες. Τα δύο ανήκουν σε άντρες και τα άλλα δύο σε γυναίκες. Από τον πάτο βγάζουν κι ένα 14χρονο αγόρι που έχει καταφέρει να μείνει ζωντανό. Η μητέρα του, που είναι γνωστή της Άννας,. το έψαχνε για καιρό.

Το σοκ του Δημήτρη

Η Άννα γιορτάζει τα γενέθλιά της με όλους τους φίλους της. «Σας ευχαριστώ όλους για τον άνθρωπο που με κάνατε να είμαι», τους λέει και ευχαριστεί και τον πατέρα της κοιτάζοντας τον ουρανό. Η αδελφή της η Δώρα τώρα τη βοηθάει στο δικηγορικό γραφείο, ενώ φαίνεται να έχει μπει κάτι καινούριο στη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο. Τα παιδιά εξακολουθούν να κάνουν παρέα.

Τίποτα δεν φαίνεται ότι μπορεί να ταράξει το ωραίο αυτό κλίμα. Αφού η γιορτή τελειώνει, μέσα στη νύχτα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη: «Ταυτοποιήσαμε ένα από τα πτώματα. Πρέπει να έρθεις», του λέει. Η Άννα τον πηγαίνει με το αυτοκίνητο και τον περιμένει απέξω. Εκείνος πάει στον ιατροδικαστή. Εκεί είναι ο Ανδρέας. «Ποιος;», τον ρωτάει αλλά δεν παίρνει απάντηση, μόνο μια ματιά απόγνωσης.

Ο ιατροδικαστής σηκώνει το σεντόνι. Ο Ανδρέας βγαίνει έξω σαν χαμένος. «Τι έγινε; Ποιος πέθανε;», τον ρωτάει όλο αγωνία η Άννα.

Εκείνος δεν της απαντάει. «Ποιος ήταν; Κάποιος γνωστός; Ποιος; Μη με τρομάζεις», επιμένει εκείνη. Ο Δημήτρης δακρυσμένος την κοιτάζει και της λέει με φωνή σβησμένη: «Η Κατερίνα».

Πηγή: tv 24

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ