2023-07-09 12:49:31
Φωτογραφία για Τρέχει ο διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τον βιολογικό Κανδήλας - Μύτικα και Βάρνακα, με την μεγαλύτερη χρηματοδότηση στην 13ετή ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου.
Τον Απρίλιο του 2023, με ενέργειες της δημοτικής αρχής Γιάννη Τριανταφυλλάκη, είχαμε ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης του πολύ σημαντικού έργου: «Αποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ ΔΔ Κανδήλας, Μύτικα, και Βάρνακα Δ. Αλυζίας του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου», με 12.475.520 € (δείτε εδώ). Η μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει έρθει στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, μιας και μιλάμε για μία βασική υποδομή, απαραίτητη για την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου Ξηρομέρου, μιας και ως γνωστόν ο τουρισμός με σεβασμό στο Περιβάλλον, είναι ο τομέας εκείνος που διαχέει το οικονομικό όφελος, δίνει ευκαιρίες για ανάπτυξη σε όλες τις άλλες οικονομικές δραστηριότητες, δημιουργεί πολλαπλές θέσεις έμμεσης εργασίας σε άλλους τομείς, για κάθε μία θέση άμεσης εργασίας στον τουριστικό τομέα.

Στη χρηματοδότηση του έργου περιλαμβάνεται η κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου, που θα καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των ΕΕΛ Αστακού και Αλυζίας, γεγονός που θα κάνει τα δύο έργα βιώσιμα.

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι το έργο είναι σε διεθνή ηλεκτρονική δημοπρασία, στον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ευρωπαϊκές προκηρύξεις δημοσίων συμβάσεων (δείτε εδώ), με ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών την 9η Αυγούστου 2023 (δείτε εδώ).
mytikaspress
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ