2023-07-10 08:20:04
Φωτογραφία για Είσοδος έκπληξη στην σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας»



Ο Αδάμ Μπουσδούκος, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός με τη σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό (Locarno International Film Festival, Adolf Grimme Award, Premio Sergio Amidei, German Screen Actors Awards), για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Γιος Ελλήνων μεταναστών, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αμβούργο, είναι πατέρας τριών παιδιών στα οποία επιμένει να μιλά στα ελληνικά. Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει περισσότερο Έλληνας και επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί.

Πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία του μεγάλου Τουρκογερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν και έκτοτε τους συνδέει μια ειλικρινής φιλία και οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντιούνται συχνά.

«Soul kitchen», «Αναζητώντας τον Χέντριξ», «Βαθιά, κοφτά, ανθρώπινα», «Δώρο των θεών», «Μαζί ή τίποτα», είναι μερικές μόνο από τις επιτυχημένες ταινίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το όνομά του, αποσπώντας πλήθος θετικών κριτικών για την αυθεντικότητα της ερμηνείας του.    

Την επόμενη σεζόν θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» σε ένα ρόλο έκπληξη, στο νέο πρόγραμμα του Alpha.









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ