2023-07-13 17:20:04
Φωτογραφία για Μετά τη φωτιά: Ντόρα Μακρυγιάννη κι Άλκηστις Ζιρώ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

 Μία νέα δραματική σειρά θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν όπου στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται τρεις γυναίκες που οι ζωές τους αλλάζουν ριζικά μέσα σε ένα βράδυ.

Η σειρά έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Γαλλία με τίτλο «Le Bazar de la Charité» (μετ: «Φιλανθρωπικό παζάρι») και στην Τουρκία ως «Alev alev» (μετ: «Φωτιά»), ενώ ο αρχικός τίτλος για τον ΑΝΤ1 ήταν «Γυναίκες στη φωτιά» που όπως φαίνεται όμως, αλλάζει σε «Μετά τη φωτιά».

Τη νέα σειρά θα σκηνοθετήσει ο Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο υπογράφουν η Ρένα Ρίγγα (που αποχώρησε μάλιστα από τη συγγραφή του «Έρωτα φυγά» του ΟΡΕΝ για να αναλάβει τη συγκεκριμένη σειρά) με την Κωνσταντίνα Γιαχαλή.

Οι τρεις κεντρικές ηρωίδες κινδυνεύουν από τη φωτιά που ξεσπά σε μία εκδήλωση όπου βρίσκονται και ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν θα τις κάνει να συνειδητοποιήσουν πως τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο με αποτέλεσμα να αναθεωρήσουν τις προτεραιότητές και την καθημερινότητά τους και να πάρουν δραστικές αποφάσεις για τις ζωές τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, τη μία γυναίκα θα ενσαρκώσει η Ντόρα Μακρυγιάννη που έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, ενώ… ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία είναι κι η Άλκηστις Ζιρώ που επίσης απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία της στα «Νούμερα» που προβλήθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση. Η συμφωνία της εταιρείας παραγωγής ANT1Studios με τις δύο ηθοποιούς βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή τότε θα ενσαρκώσουν τις δύο κεντρικές ηρωίδες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλειδώσει» και η ηθοποιός που θα υποδυθεί την τρίτη πρωταγωνίστρια.

Αξίζει δε να αναφέρω ότι λόγω της ιστορίας που ξεκινά σε ένα φλεγόμενο κτίριο η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζει ειδικά εφέ προκειμένου να δοθεί στον τηλεθεατή η… αίσθηση της φωτιάς και να μην είναι… αστείο το τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Η σειρά «Μετά τη φωτιά» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 από τις αρχές της νέας σεζόν και να ολοκληρωθεί σε 80 επεισόδια.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ