2023-07-14 18:20:01
Φωτογραφία για Η απάντηση του Κώστα Καραφώτη για την πρόταση από το Fame Story...

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Καλοκαίρι #Yes" βρέθηκε ο Κώστας Καραφώτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα αλλά και στο "Fame Story", στον μουσικό διαγωνισμό που επιστρέφει τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο ίδιος, συμμετείχε στο "Fame Story", αλλά τα πράγματα τότε ήταν τελείως διαφορετικά: "Ήταν μία άλλη εποχή που δεν υπήρχαν social media, η τηλεόραση ήταν το μοναδικό μέσο που θα μπορούσε κάποιος να σε δει. Δεν υπήρχε υποψία του τι γινόταν και καταλαβαίνεις ότι όταν ένα παιδί βγαίνει και γίνεται ένας χαμός από το πουθενά και εμείς ακόμη δεν είχαμε αποδείξει κάτι".

Του προτάθηκε να συμμετέχει στην επιστροφή του μουσικού διαγωνισμού; Ο Κώστας Καραφώτης είπε πάνω σε αυτό: "Επίσημα δεν έχω πρόταση, είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα στο παρελθόν αλλά αλλάζουν κάποια πράγματα με την πάροδο του χρόνου".

Ο Κώστας Καραφώτης δεν είναι αρνητικός στο να συμμετέχει σε κριτική επιτροπή talent show: "Αν είχε να κάνει με τη μουσική, κάπου που μπορώ να προσφέρω, ναι, θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά".

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε σε άλλο σημείο για το "όχι" που είπε στο "Survivor 2018": "Το θεώρησα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, απορώ πώς το κάνατε".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ