2023-07-19 16:40:03
Φωτογραφία για Τα μικρά γράμματα στη συμφωνία του Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση επισφραγίστηκε η συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Star προκειμένου η παρουσιάστρια να αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star». Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις για τουλάχιστον έναν μήνα με έντονο παρασκήνιο.

«Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου και η οποία καταλήγει «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Έναν μήνα πριν οι δύο πλευρές είχαν δώσει προφορικά τα χέρια. Με τη συμφωνία και από τις δύο πλευρές να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή όπως βέβαια και έγινε μέχρι και την επίσημη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά στο λογαριασμό της στο Instagram για το τέλος της συνεργασίας της με το Star.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με το κανάλι με επιπλέον έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας εάν το επιθυμεί το Star. (2+1 με την option από πλευράς Star). Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο speaker του Shopping Star παραμένει στην ομάδα, ενώ θα προστεθούν και νέοι συνεργάτες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έχει ήδη προφορική συμφωνία και για το «GNTM» όποτε αυτό επιστρέψει στον τηλεοπτικό «αέρα» κάτι που δεν πρόκειται να γίνει τη σεζόν 2023 - 2024 αλλά αργότερα. Το ριάλιτι μόδας θα στηθεί όταν επιστρέψει στους δέκτες μας από μηδενική βάση.

Τέλος στο νέο «Shopping Star» δεν αποκλείεται να υπάρξει και θεματική με άνδρες για κάποια επεισόδια ενώ θα πραγματοποιηθούν ταξίδια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τα γυρίσματα του νέου «Shopping Star» ξεκινούν άμεσα.

Πηγή: reader.gr





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ