2023-07-20 15:24:11
Φωτογραφία για Ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και εξαφανίσθηκε
Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου στη Μεσσηνία.

Ο MANFRIED – JOHANNES MEYER – STUMPF, 56 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή Βουνάρια Μεσσηνίας, την 18/07/2023.

Ο 56χρονος, είναι Γερμανός υπήκοος και διαμένει μαζί με την σύζυγό του στην Γερμανία. Έχουν έρθει στην Ελλάδα και κάνουν τις διακοπές τους στο χωριό Αγ. Ανδρέας Μεσσηνίας.

Την 18 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10.15 το πρωί ήταν μαζί με μία ομάδα ποδηλατών στην περιοχή Βουνάρια Μεσσηνίας και διέσχιζαν διαδρομή με κατεύθυνση την Κορώνη. Κάποια στιγμή, ο 56χρονος επικαλέστηκε κόπωση και αποχώρησε προκειμένου να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που διαμένει στον Αγ. Ανδρέα Μεσσηνίας. Τελευταία φορά εθεάθη πεζός στην περιοχή Χαρακόποιο- Μουσουλί Μεσσηνίας στις 18 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00μ.μ. Έκτοτε αγνοείται.

Πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο ποδηλατικό κολάν, μαύρα παπούτσια πεζοπορίας και έφερε σακίδιο πλάτης χρώματος μπλε με πράσινο με την επιγραφή FROSCH.


Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,79μ και είναι εύσωμος.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 20/07/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ