2023-07-23 08:00:01
Φωτογραφία για Σε νέα ώρα το Στούντιο 4 - Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1

Οριστικοποιείται ο νέος σχεδιασμός της κρατικής τηλεόρασης που θέλει δραστική μείωση της ενημέρωσης στην ΕΡΤ1 και ενδυνάμωση του ΕΡΤnews.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα "Real Life", η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης καταργεί δελτία ειδήσεων και μετακινεί εκπομπές σε άλλες ζώνες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σειρά συσκέψεων "κλείδωσε" η μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 18:00 ενώ στη θέση των παρουσιαστών μένουν ο Γιώργος Κουβαράς από Δευτέρα έως Πέμπτη και ο Απόστολος Μαγγηριάδης από Παρασκευής έως Κυριακή. Έτσι, εκτός της ΕΡΤ βγαίνουν το παραδοσιακό ραντεβού με την ενημέρωση στις 21:00,το δελτίο των 15:00 -που θα βγαίνουν κανονικά από το ΕΡΤnews- και οι ενημερωτικές εκπομπές.

Η ψυχαγωγία πρόκειται να κρατήσει τα ηνία της ΕΡΤ1 και αυτό φέρνει σημαντικές αλλαγές για αρκετές εκπομπές.

Το "Στούντιο 4", σύμφωνα με τη Real Life", αλλάζει ώρα και μετακινείται μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή από τις 16:00 στις 15:00, με στόχο να διατηρήσει την τρίωρη διάρκειά του.

Αυτό θα ήταν αδύνατον να συμβεί στην περίπτωση που η εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλο παρέμενε στις 16:00 καθώς, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα βγαίνει στον αέρα στις 18:00.

Όσον αφορά την πρωινή ζώνη, το ρεπορτάζ της "Real Life" θέλει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά να μετακινούνται στη ζώνη 10:00 - 12:00 με την εκπομπή τους "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν".

Η ψυχαγωγία ενισχύεται ακόμα παραπάνω στην ΕΡΤ1 με την είσοδο ενός νέου τηλεπαιχνιδιού, του "Switch", για το οποίο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για την εύρεση του προσώπου που θα αναλάβει την παρουσίασή του.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ