2023-07-25 22:15:27
Φωτογραφία για Με πρόσωπα από κάθε κοινωνική διαστρωμάτωση και εκπαίδευση συνεχίζει να εμπλουτίζεται ο συνδυασμός του Θανάση Λύρου.

 



Συμπόρευση ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ την  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ από το Μεσολόγγι και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει....

Η αγαπητή μας Καλλιόπη είναι υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πατρών με γνώση στα δρώμενα του πρώην ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, αλλά και της σημερινής προσπάθειας που γίνεται για την εδραίωση της ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ στον τόπο μας.

Είναι τιμή για εμάς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας να είναι υποψήφια μαζί μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οδηγήσουμε το δήμο μας στην ανάπτυξη για το καλό όλων μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Σε δύο μήνες θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και θα εκλέξουμε τον Δήμαρχο για να διοικήσει τον Δήμο μας για τα επόμενα χρόνια.

Ο τόπος μας βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση.

Ένας τόπος με τόσες ομορφιές και προοπτικές ανάπτυξης έχει μείνει εντελώς εγκαταλελειμμένος. Υπάρχει μεγάλη ανεργία στον πληθυσμό μας και ειδικότερα στους νέους ανθρώπους. Η καθημερινότητα και ιδιαίτερα η καθαριότητα είναι μεγάλα προβλήματα, που μέχρι τώρα δεν έχουν βρει την λύση τους. Υποσχέσεις δίνονται κάθε φορά πολλές αλλά παραμένουν μόνο λόγια.

Χρειαζόμαστε επομένως έναν άνθρωπο με γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα να ηγηθεί και σε συνεργασία με όλους να λύσει τα θέματα που μας απασχολούν.

Είμαι βέβαιη πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει αυτά τα προσόντα και θα είναι ο Δήμαρχος που μπορεί με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια να φέρει αποτελέσματα.

Θα είμαι υποψήφια μαζί του και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω κι εγώ με τις δυνάμεις μου, να πάμε τον τόπο μας μπροστά, «εκεί που του αξίζει», όπως λέει κι ο ίδιος.

 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Σπουδών

του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου -

Υπάλληλος Πανεπιστημίου Πατρών

 



Συμπόρευση ΜΕΤΑΞΟΥΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

 

Ευχαριστώ τον ΑΛΕΞΗ ΜΕΤΑΞΟΥΛΗ, από την Κατοχή, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Αλέξης, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία και επέστρεψε τώρα στην πατρίδα με μεγάλη εμπειρία από την ζωή του εκεί.

Απογοητευμένος από την κατάσταση που βρίσκεται ο τόπος μας, αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμα του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ να συμμετάσχω μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Στον γνωστό Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, εκτίμησα την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του, τις γνώσεις και τις ικανότητές του και είμαι σίγουρος πως με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια θα δώσουμε πνοή στον εγκαταλελειμμένο Δήμο μας και στους συνδημότες μας την ανάπτυξη που χρειάζονται.

Καλώ τους φίλους να στηρίξουν με την ψήφο τους την κοινή μας προσπάθεια και όλοι μας θα δούμε το Δήμο μας να οδηγείται στη ανάπτυξη που θέλουμε.

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ