2023-07-26 14:00:05
Φωτογραφία για Περίεργα πράγματα: Με ίδιο θέμα κυκλοφορούν (πάλι) η «Espresso» και η «ON time»

Συχνά συμβαίνει να έχουν τον ίδιο τίτλο… Έτσι συνέβη και σήμερα με την «Espresso» και την «On time» τις δύο – ας τις ονομάσουμε, «ταμπλόιντ» της χώρας.

Η πρώτη κυκλοφορεί με τίτλο «Όσο υπάρχει Μαριάννα υπάρχει “Ελπίδα”» και καπέλο: «Διάδοχος της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο ιερό έργο της η λατρεμένη εγγονή της». Ενώ η δεύτερη κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο, «Η διάδοχος της Μαριάννας» και καπέλο: «Η παρακαταθήκη στην εγγονή της για το μεγάλο έργο της ζωής της».

Κοινό θέμα λοιπόν και για τα δυο ελληνικά «ταμπλόιντ», η διαδοχή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη… Και οι δυο εφημερίδες αναφέρονται στην εγγονή της, Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή που αναμένεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της γιαγιάς της στην «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο».

Η νεαρή εγγονή σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι έχει πρότυπο τη γιαγιά της… Ενώ είχε μιλήσει για την αφοσίωση στην οικογένειά της και τη φιλανθρωπία. Ωστόσο και η σπουδαία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε συνέντευξή της είχε πει για την εγγονή της ότι «Μου θυμίζει τον εαυτόν μου».

enimerosi24.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ