2023-08-03 09:58:21
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα ΛύροΥποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Καραμήτσος......

Σε δήλωση του ο Γιώργος Καραμήτσος ανέφερε: 

«Ως γέννημα θρέμμα Κατοχιανός, αλιέας στο επάγγελμα και με μεγάλη αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω, δέχθηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου και συστρατεύομαι στην προσπάθεια του για έναν δήμο βιώσιμο καθώς πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητες και το όραμα του. 

Ο Κώστας Λύρος είναι άνθρωπος ακέραιος που αφουγκράζεται τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών και προσπαθεί να δώσει λύσεις, σκέφτεται μακροπρόθεσμα και είναι πρόθυμος να αναλάβει ευθύνες, πολλές φορές μεγαλύτερες απ’ όσες του αναλογούν, είναι ένα πράγμα που το ξέρω καλά καθώς υπήρξα ξανά υποψήφιος με την Δημιουργική Ανατροπή και είδα στην πράξη την συνεννόηση, την συνεργασία και την ομόνοια που επικρατεί στις τάξεις της».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  ο Αθανάσιος Βαλτογιάννης,  αγρότης από τη Μάστρου. Σε δήλωση του ο κ. Βαλτογιάννης ανέφερε:«Το 2019 συμπορεύτηκα με την «Δημιουργική Ανατροπή». Τα προβλήματα, οι εκκρεμότητες και οι ανάγκες αμέτρητες, όμως ο Δήμαρχος μας κατάφερε  με την ανάληψη των καθηκόντων του και καθόλη τη διάρκεια της θητείας του να υλοποιήσει και να θέσει τις βάσεις για μεγάλα έργα καθώς και να νοικοκυρέψει το Δήμο μας.Με βαθύ αίσθημα ευθύνης λοιπόν και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια αυτή, κάνω γνωστό ότι θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τον Κώστα Λύρο το έργο προς όφελος των κατοίκων. Ο αγώνας μας, για την βελτίωση των συνθηκών στη Μάστρο και σε κάθε γωνιά του Δήμου μας είναι προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε ακόμη πιο έντονα στην επόμενη θητεία την Δημοτικής μας Παράταξης.

Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον τόπο μας».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ