2023-08-05 09:00:02
Φωτογραφία για Σε δόσεις θα ξεκινήσει η νέα σεζόν - Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ίσως της πιο ανταγωνιστικής της τελευταίας δεκαετίας με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να έχουν επενδύσει στα πάντα: Ενημέρωση, ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, ριάλιτι, μυθοπλασία με περισσότερες από 30 Ελληνικές σειρές, και βραδινά σόου.

Προφανώς, δεν υπάρχει χώρος για όλους και η πρώτη αποτίμηση θα γίνει εκεί κοντά στο Δεκέμβριο… Το «πρώτο κουδούνι» της μικρής οθόνης θα χτυπήσει στις 28 Αυγούστου. Τότε αναμένεται η επιστροφή αρκετών πρωινών ενημερωτικών εκπομπών, αλλά και παρουσιαστών στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Επόμενος σταθμός είναι η Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Τότε αναμένεται να ξεκινήσουν αρκετές ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές σε Mega, ANT1, Alpha, Star, ΣΚΑΪ και Open. Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα των σταθμών θα εμπλουτιστεί με τα τηλεπαιχνίδια, ενώ η έναρξη της «μητέρας των μαχών», δηλαδή αυτής του prime time, για κάποιους θα έχει αφετηρία τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξουν εξαιρέσεις: Η ΕΡΤ σκοπεύει να ανοίξει πρώτη τη σεζόν με πρεμιέρα των νέων της σειρών, ακόμη και στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ και ο ΣΚΑΪ ενδέχεται να προχωρήσει σε αιφνιδιασμό με κύριο μέλημα να εδραιωθούν ως συνήθεια στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών οι «Πανθέοι» καθώς ως γνωστόν όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα από το κανάλι του Φαλήρου στον τομέα της μυθοπλασίας δεν έχουν επιτύχει με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως παλαιότερα οι «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου.

Οι μιντιακές ισορροπίες - όπως έχουν διαμορφωθεί - δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να ισχύσει η περσινή «συμφωνία κυρίων» που είχε κοινή αφετηρία στο prime time. Πέρσι η τηλεοπτική σεζόν για όλα τα ιδιωτικά κανάλια άνοιξε στη βραδινή ζώνη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου του 2022. Αυτό όπως προβλέπουν έμπειροι παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς είναι από δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί και φέτος. 

reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ