2023-08-09 18:38:22
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν οι δωρεάν περιηγήσεις με σκάφη στη Λίμνη Κρεμαστών
Ξεκίνησαν από την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 και θα διαρκέσουν 35 ημέρες, οι δωρεάν περιηγήσεις με σκάφη στην Λίμνη Κρεμαστών,...... στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Σχεδίου δράσεων ανάδειξης, διαχείρισης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Λίμνης των Κρεμαστών, βάσει Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Δήμων Καρπενησίου, Αγράφων, Αγρινίου και Αμφιλοχίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξεκινάει η δρομολόγηση δωρεάν περιηγήσεων με τουριστικά σκάφη στη Λίμνη Κρεμαστών, δράση που στοχεύει στην ανάπτυξη του τομέα του τουρισμού και αναψυχής ήπιας μορφής, αξιοποιώντας και προβάλλοντας τους περιβαλλοντικούς πόρους της λίμνης Κρεμαστών και των ευρύτερων παραλίμνιων περιοχών.

Συντονιστής της δράσης εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι περιηγήσεις με σκάφη συνεχίζουν να αναδεικνύουν τον τεράστιο υδάτινο πλούτο της Λίμνης Κρεμαστών δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να απολαύσουν μαγευτικά τοπία, να βιώσουν σπάνιες εμπειρίες και να γνωρίσουν το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της Λίμνης των Κρεμαστών. Φέτος το Σχέδιο Δράσης μας για την ανάδειξη φυσικών πόρων ήταν απόλυτα επιτυχημένο και αυτό αποδείχτηκε από τη συμμετοχή των πολιτών σε ποικίλες περιβαλλοντικές δράσεις».
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ