2023-08-14 18:30:03
Φωτογραφία για Εντατικοί οι ρυθμοί στα γυρίσματα του «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», η οποία έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά.



Ο φακός της ΕΡΤ βρέθηκε στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να φιλοξενήσουν τη δράση του νέου κύκλου της σειράς που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, διεκδικώντας βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το προαύλιο ενός σχολείου, εκεί όπου ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) θα γίνει μάρτυρας μιας άγριας δολοφονίας, το τμήμα της Ασφάλειας όπου δρουν οι αστυνομικοί της σειράς, καθώς και χώροι πανεπιστημίου είναι ορισμένες μόνο από τις τοποθεσίες όπου εκτυλίσσεται η πλοκή του νέου κύκλου της σειράς, η οποία επιστρέφει ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική. Οι backstage φωτογραφίες δίνουν μια πρώτη γεύση από την υποβλητική ατμόσφαιρα και το κλίμα μυστηρίου που θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που υποδύεται τον Νικόλα Καλλίρη φέτος γίνεται ο φύλακας-άγγελος των αδύναμων και κακοποιημένων, κουβαλώντας και ο ίδιος τα τραύματα από το περσινό μακελειό. Πρέπει να βοηθήσει την αυτοκαταστροφική κόρη του, που δεν μπορεί να ξεπεράσει την περσινή εμπειρία και την απώλεια του Στάθη. Πρέπει να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη, ο οποίος βρίσκεται ύποπτος για φόνο. Έχει καινούριους μαθητές να βοηθήσει και μάλιστα σε ένα πολύ σκληρότερο περιβάλλον εξουσίας και προνομίων. Επίσης, βρίσκεται σε μια διαρκή καταδίωξη του Λημνιού, για τον οποίο γνωρίζει ότι βοήθησε στο περσινό μακελειό και μέσα σε όλα αυτά, έχει μια νέα ερωτική σχέση με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα Πατέλη (Τζένη Θεωνά), μέσα βέβαια στο πένθος και τις ανοιχτές του πληγές από πέρυσι.

Η Πέρσα είναι μια υπόγεια και τραυματισμένη γυναίκα, έχει πάντα τον έλεγχο, κρύβει το ευάλωτο κομμάτι της για να μην πληγώνεται και ποτέ δεν μπορείς να την προβλέψεις. Επικίνδυνα και αναξιόπιστα γοητευτική, έχει χάσει τον άνδρα της από καρκίνο και δεν το έχει ξεπεράσει.

Πηγή: ONTime



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ