2023-08-22 17:00:03
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Τραγικές οι εξελίξεις στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου... (spoiler)
Με κομμένοι την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές που αγαπούν την δραματική σειρά του Ant1 “Παγιδευμένοι” να αρχίσει η δεύτερη σεζόν. Οι ήρωες της σειράς έχουν λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό και αγωνιούν για το μέλλον τους.

Σύμφωνα με το “MyTv” τραγικές είναι οι εξελίξεις στη ζωή της Άννας στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς. Όπως θα δούμε στα νέα, συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς, η υπόθεση του μανιακού δολοφόνου είναι αυτή που απασχολεί όλους τους ήρωες. Η Άννα και ο Δημήτρης, στην προσπάθεια τους να ξεδιαλύνουν το μυστήριο αυτό, μπαίνουν σε μεγάλους μπελάδες, με τη δικηγόρο να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ο δολοφόνος απαγάγει την Άννα και την κλείνει σε ένα υπόγειο μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, δύο άντρες, μία κοπέλα και ένα μικρό αγόρι. Οι ώρες για όλους τους κυλούν βασανιστικά, μιας και ο απαγωγέας, που τους παρακολουθεί διαρκώς από τις κάμερες, τους δίνει ελάχιστη τροφή και νερό. Όσο και αν η Άννα προσπαθεί αν διατηρήσει την ψυχραιμία της, δεν τα καταφέρνει και η υπομονή και των πέντε έχει αρχίσει να εξαντλείται.


Την επόμενη μέρα, το μικρό αγόρι καίγεται στον πυρετό, με την Άννα να εκλιπαρεί τον απαγωγέα να τους δώσει τα απαραίτητα φάρμακα, διαφορετικά κινδυνεύει να πεθάνει. Εκείνος, όμως, δείχνει να αδιαφορεί πλήρως, οδηγώντας όλους τους ομήρους στην πλήρη απελπισία. Ο ένας αρχίζει να φωνάζει και να κατηγορεί τον άλλον, με την Άννα, βλέποντας την κατάσταση να κοντεύει να οδηγηθεί εκτός ελέγχου, να τους ζητάει να ηρεμήσουν και να βρουν όλοι μαζί μια λύση.

«Αν ουρλιάζουμε σαν ζώα, δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη. Είτε θα φύγουμε όλοι μαζί από εδώ είτε δεν θα φύγει κανείς μας. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να είμαστε ενωμένοι για να βρούμε μια διέξοδο», τους λέει. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος διαφυγής. Έχω ψάξει τα πάντα εδώ και το μόνο που έχει είναι μία τρύπα από την οποία μας πετάει το φαγητό», της απαντάει η άλλη κοπέλα. Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια, λέει στη δικηγόρο πως ο αδίστακτος αυτό άντρας έχει σκοπό να τους πάρει τα όργανα και να τα πουλήσει.

Η Άννα την καθησυχάζει λέγοντάς της πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού δεν πρόκειται για έναν έμπορο οργάνων, αλλά για έναν δολοφόνο. Στο άκουσμα αυτού, ο ένας από τους δύο άντρες που βρίσκονται κλεισμένοι εκεί συνειδητοποιεί πως η δικηγόρος ξέρει περισσότερα. «Τι μας κρύβεις; Τι γνωρίζεις για αυτόν τον άντρα;», τη ρωτάει εξοργισμένος.

Βλέποντας, ωστόσο, πως η Άννα δεν απαντάει, εκείνος την πιάνει από τον λαιμό και προσπαθεί να την πνίξει. «Μίλα, πες τα όλα», της λέει ουρλιάζοντας, αλλά η Άννα δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Συνειδητοποιώντας πως θα πνίξει την κοπέλα, οι υπόλοιποι όμηροι τρέχουν προς το μέρος του άντρα και καταφέρνουν να τον σταματήσουν. Η Άννα προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχτηκε και με δυσκολία αναπνέει.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, κυριευμένος από απελπισία που δεν μπορεί να εντοπίσει κάποιο ίχνος της αγαπημένης του, μαζί με την αδελφή της συνεχίζει τις έρευνες. Και μόνο στη σκέψη πως η γυναίκα που αγαπάει είναι έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις ενός μανιακού δολοφόνου, καταρρέει.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ