2023-08-27 14:40:05
Φωτογραφία για «Σασμός» spoiler: Άγριο ξύλο...
Ο γ’ κύκλος του «Σασμού» υπόσχεται τεράστιες ανατροπές και συγκινήσεις, αλλά και πολύ αγωνία για το μέλλον των πρωταγωνιστών!

Στην τελευταία στροφή της πολυαγαπημένης και επιτυχημένης σειράς του Alpha, έρχονται νέα πρόσωπα να αλλάξουν την ροή των εξελίξεων.

Ένα από αυτά, είναι ο Ανδρέας Βρουλάκης, ρόλος τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης είναι ξάδερφος του Παύλου Βρουλάκη και επιστρέφει στην Κρήτη, αποφασισμένος να χαλάσει τον σασμό που ετοιμάζεται να γίνει ανάμεσα στην οικογένειά του και τους Σταματάκηδες.

Ο Ανδρέας ζητά εκδίκηση και εξαγριώνεται όταν μαθαίνει για το παιδί της Αργυρώς με τον Αστέρη, αλλά και για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, πρώτος του στόχος δεν είναι άλλος από τον Μαθιό, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι και ο πιο ευάλωτος, αφού μετά τον πυροβολισμό του από τον Νικηφόρο, δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.


Ο Μαθιός, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του, αφού υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ξεφεύγει τον κίνδυνο και μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει αισθητά σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο, ο Αντρέας αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Μαθιός παραμένει στο νοσοκομείο, μέχρι να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του και αποφασίζει να τον επισκεφθεί. Η συνάντηση αυτή φέρνει ακραία συναισθήματα για τον Βρουλάκη, ο οποίος στην εικόνα του Μαθιού πλημμυρίζει µε ακόμη περισσότερο µίσος, φέρνοντας στο μυαλό του την κόντρα τους, η οποία ξεκίνησε από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.

«Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Πότε γύρισες στην Κρήτη;», τον ρωτάει ο Μαθιός σοκαρισμένος, περιμένοντας µε ανυπομονησία να μάθει τις προθέσεις του πρωτοξάδελφου του Παύλου.

Τότε ο Αντρέας αρχίζει να προσβάλλει εκείνον και την οικογένειά του, ζητώντας του να κόψουν κάθε επαφή µε τους Βρουλάκηδες. Οι βαριές κουβέντες που ξεστομίζει ο Ανδρέας κάνουν το μυαλό του Μαθιού να θολώσει και κυριεύεται από οργή. Με όση δύναμη του έχει απομείνει, σηκώνεται από το κρεβάτι και ζητάει επιτακτικά από τον Αντρέα να φύγει αμέσως από το νοσοκομείο και να µην τον ξαναπλησιάσει ποτέ.

Όμως εκείνος, όχι µόνο δεν φεύγει, αλλά συνεχίζει τις προσβολές, µε το κλίμα ανάμεσά τους να είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Μάλιστα, η κατάσταση δεν αργεί να βγει εκτός ελέγχου, µε τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, αρχίζοντας να ρίχνουν ξύλο ο ένας στον άλλον. Μια νοσοκόμα, ακούγοντας περίεργους θορύβους, συνειδητοποιεί πως συμβαίνει κάτι κακό και σπεύδει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Μαθιός. Μόλις βλέπει τους δύο άντρες να µαλώνουν άγρια, ζητάει από τον Αντρέα να φύγει, διαφορετικά θα καλέσει την Αστυνομία.

Τότε ο τελευταίος υποχωρεί, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει εύκολα αυτή τη μάχη. Αντίθετα, είναι αποφασισμένος να προκαλέσει στην οικογένεια της Καλλιόπης τον απόλυτο πόνο, αδιαφορώντας πλήρως για το τίμημα των πράξεών του.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ