2023-09-06 14:20:04
Φωτογραφία για Βέφα Αλεξιάδου: Στο νοσοκομείο η γνωστή σεφ

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Βέφα Αλεξιάδου, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Η Βέφα Αλεξιάδου ανάρτησε μία φωτογραφία της από κρεβάτι κλινικής, αλλά δεν έγραψε περισσότερες λεπτομέρειες. Η σεφ, όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος στη φωτογραφία, είναι καταβεβλημένη. Πριν από δύο μήνες, σε συνέντευξη που είχε δώσει η Βέφα Αλεξιάδου στην ιστοσελίδα dreamonline, είχε πει για τις απώλειες στην οικογένειά της:

«Όσο και να σας πω ότι πιστεύω στον Θεό είναι αδύνατο να καταλάβετε πόσο βαθιά πιστεύω. Αρκεί να σας πω ότι έχω το βάρος των τριών θανάτων, των δύο παιδιών μου και του συζύγου μου, και ο Θεός μου κρατάει το χέρι και με στηρίζει. Στην προσευχή μου παρακαλάω τον Θεό να μην μου αφήσει το χέρι.

Γι’ αυτό δεν ντύνομαι στα μαύρα, γι’ αυτό βάφομαι, χτενίζομαι, συνεχίζω τη δουλειά μου. Ο Θεός δεν θέλει ούτε να κλαίμε, ούτε να το βάζουμε κάτω. Τα μαύρα ρούχα δεν τα φόρεσα, το μαύρο χρώμα όμως το κουβαλάω στην ψυχή μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Η μητέρα μου έλεγε να κλειδώνω τα βάσανα μου μέσα στο σπίτι μου, να μην τα κουβαλάω εκτός σπιτιού».









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ