2023-09-06 18:20:02
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Ρήγας: «Ήταν μεγάλη αποτυχία, τρόμαξα πάρα πολύ, σταματήσαμε για 5 χρόνια να κάνουμε τηλεόραση»



Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1 το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη αποτυχία που είχε μία από τις σειρές του και που τον έκανε να σκεφτεί ακόμα και ότι έκλεισε το κεφάλαιο της τηλεόρασης για τον ίδιο.

«Ήταν μεγάλη αποτυχία η σειρά που κάναμε στον ΑΝΤ1, «Οι Τρίχες». Ήταν πριν 8 χρόνια. Ήταν όλο λάθος. Δεν μπορείς να το ξέρεις όταν το ξεκινάς. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις ότι δεν έβαλες καλά υλικά. Ίσως επειδή ήταν μία δουλειά που έγινε για να εξυπηρετήσει κάποια εμπορικά του σταθμού. Γράφτηκε για αυτό κι εκεί ήταν προβληματική η σχέση για το πως θα χειριστούμε τα γραφικά, τα προϊόντα. Το καταλάβαμε» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Σταματήσαμε και δεν κάναμε 5 χρόνια καθόλου τηλεόραση. Εγώ τρόμαξα πάρα πολύ. Μπορεί και να μην ξανακάναμε τηλεόραση και είχα πει τέρμα, δεν μας θέλει» συνέχισε ο Αλέξανδρος Ρήγας και είπε παρακάτω για την τηλεθέαση: «Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό κι ένα άλογο κούρσας, φυσικό δεν είναι να κόψεις τα νήμα; Σε λάθη δεν ξέρω αν σε παρασέρνει η υψηλή τηλεθέαση, αλλά δεν είναι ούτε δημιουργικό κι είναι πολύ αγχωτικό. Όσοι κάνουμε αυτήν τη δουλειά είναι πολύ τίμιο να λέμε ότι το κάνουμε για να αρέσει, να μας αγαπάνε. Αυτό μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ