2023-09-07 09:05:49
Φωτογραφία για 80.414,45 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ»
Την ένταξή του στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020)» πέτυχε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας.. Έτσι ο Δήμος μας θα επιχορηγηθεί με το ποσό των 80.414,45 ευρώ, χρήματα τα οποία θα διαθέσει για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ» .

Σε ότι αφορά τα μουσικά όργανα για την Φιλαρμονική του Δήμου μας, θα αγοραστούν Φλάουτο, Πίκολο Φλάουτο, Κλαρινέτο, Άλτο Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Ταμπούρο Παρέλασης, Πιατίνια Παρέλασης, Γκραν κάσα παρέλασης, Μπαγκέτες για ταμπούρα, Κόπανος για γκραν κάσα, Εξάρτηση κάσας, εξάρτηση ταμπούρου.

Επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου μας θα εξοπλιστεί και με στολές οι οποίες θα αποτελούνται από:

- Σακάκι χιτώνιο κλειστού τύπου κόκκινο με Ύφασμα κασμιροφανέλα (pol/visc)

- Παντελόνι μπλε με σιρίτι κόκκινο

- Πηλίκιο Γαλλικού τύπου μπλε με κόκκινο σπιρτόξυλο και σήμα κεντητό


- Αμφιμασχάλιο κίτρινο κοτσίδα

- Επωμίδες μπλε σκούρες κεντητές

Εκτός από την Φιλαρμονική στο ίδιο πρόγραμμα συμμετέχουν και τα Χορευτικά του Δήμου μας τα οποία σε ότι αφορά τα μουσικά όργανα θα εξοπλιστούν με νταούλι και ποντιακή λύρα.

Πέρα από τα όργανα τα χορευτικά του Δήμου μας θα εξοπλιστούν με παραδοσιακές φορεσιές γυναικών Αράχωβας, παραδοσιακές φορεσιές αντρών φουστανέλα, παραδοσιακές φορεσιές γυναικών Σάμου, εξαρτήματα παραδοσιακών φορεσιών γυναικών Κυθήρων, εξαρτήματα παραδοσιακών φορεσιών γυναικών Χανίων, παραδοσιακές φορεσιές αντρών νησιών καθώς και παραδοσιακές γυναικείες φορεσιές Σίλης Ικονίου, παραδοσιακές αντρικές φορεσιές Σίλης Ικονίου και διάφορα αξεσουάρ φορεσιών.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ