2023-09-08 15:22:35
Φωτογραφία για Δήμος Αμφιλοχίας: Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης Για Τους Πλημμυροπαθείς Της Θεσσαλίας.
  

          Με σκοπό την ανακούφιση των χιλιάδων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία που εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφικών φυσικών φαινομένων έχασαν ή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και στερούνται βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας προχωρά στη συγκέντρωση:

·         Συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας, κονσερβών κλπ

·         Βρεφικού γάλακτος και τροφών

·         Ειδών βρεφικής φροντίδας, πάνες κλπ

·         Ειδών ατομικής υγιεινής, μωρομάντηλων, σερβιετών, χαρτικών

·         Φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντισταμινικά κλπ)

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται από τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας και ώρες 09:00 έως 14:00.

«Όταν συμβαίνουν τέτοιες καταστροφές, η σκέψη όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν
. Κάποιοι άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, για κάποια παιδιά δεν θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα, κάποιοι ηλικιωμένοι, δεν θα γνωρίζουν πλέον το χωριό στο οποίο γεννήθηκαν. Η αλληλεγγύη, είναι ο μοναδικός πρακτικός τρόπος να προσφέρουμε λίγη ανακούφιση από τις κακουχίες που βιώνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Το ΚΕΚΑΔΑ, όπως έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν, προχωρά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την άμεση ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας και παρακαλεί για την ανταπόκριση όλων σας σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς».

Πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ

Ζωή Ντρούτση
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ