2023-09-19 21:51:38
Φωτογραφία για Οι Πανθέοι: Ποιοτική, αλλά θυμίζει Λάμψη... - Έτσι είδαμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ
Οι Πανθέοι είναι μία από τις σειρές που περιμέναμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με ενδιαφέρον μιας και η σειρά  όπως μας ενημέρωσαν οι παλαιοί , ήταν αυτή που άδειαζε τους δρόμους και τις πλατείες όταν έπαιζε στην τότε δημόσια τηλεόραση.

Η σειρά πλασαρίστηκε στην prime time ζώνη πριν σκάσουν τα μεγάλα πυροβολικά σε ΑΝΤ1,ALPHA και MEGA. Ορθή κίνηση, μιας και η σειρά δυστυχώς δεν μου διατήρησε το ενδιαφέρον , και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο μειονέκτημα αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο να δεις.

Το άλλο μειονέκτημα της σειράς, είναι πως τελείωσε το επεισόδιο και δεν σου έμεινε αυτή η λαχτάρα για το επόμενο. Ας ελπίσουμε στη συνέχεια να δούμε ανατροπές και μία πιο γρήγορη πλοκή γιατί είναι κρίμα μια τέτοια ακριβή και ποιοτική παραγωγή να θαφτεί. 

Ναι, η σειρά έχει μια πολύ όμορφη εικόνα με πολύ όμορφα κουστούμια που σε γυρίζει σε μια άλλη εποχή. Και μπορεί διάφοροι να είπαν για τις εξαιρετικές ερμηνείες (πράγματι κάποιες ήταν) η σειρά μου θυμίζει πολύ Λάμψη Αλήθεια, γιατί σε όλη τη σειρά να πρέπει να ακούγεται μουσική από πίσω;

Ακριβή παραγωγή και το ρισκό πολύ μεγάλο για τον ΣΚΑΙ που δυσκολά θα μπορεσει να κρατήσει τηλεθεασεις πάνω του 10%.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ