2023-09-30 15:00:03
Φωτογραφία για Η Μάγισσα (spoiler) : Νύχτα πάθους για Θεοφανώ και Μάρκο
Ενώ η θεοφανώ και o Μάρκος έρχονται όλο και πιο κοντά, ο Μιχαήλ βλέπει παντού εχθρούς, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, ενώ συγκρούεται και με τον Κανέλλο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βρήκε τα οστά του αδελφού του Τζανέτου Εκείνη τον αγαπούσε όσο τίποτα στη ζωή της. Γνωρίζοντας όμως τις διαφορές που τους χωρίζουν δεν τόλμησε ποτέ να εκφράσει τα αισθήματά της. Εκείνος παντρεύτηκε αδιαμαρτύρητα την γυναίκα που του υπέδειξε ο πατέρας του προκειμένου να μην υπονομεύσει το συμφέρον της οικογένειας.

Ο έρωτας όμως έχει φωλιάσει στην καρδιά τους και δεν θα αργήσει να φτάσει η στιγμή που η Θεοφανώ και ο Μάρκος θα μοιραστούν τα έντονα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Μία νύχτα πάθους θα τους ενώσει για πάντα και θα αποδεχθεί μοιραία, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις δύο κύριες πατριές της Μάνης, τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες.

Η γυναίκα εκείνου, η Μεταξία έχει ήδη αρχίσει να βλέπει την απειλή στο πρόσωπο της νεαρής και αινιγματικής υπηρέτριας και δε διστάζει να της επιτίθεται με την πρώτη ευκαιρία και να της θυμίζει την θέση της.


Γρήγορα όμως θα καταλάβει ότι η επιρροή που ασκεί εκείνη στον άντρα της είναι τόσο ισχυρή και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την δίνη του έρωτα που έχει ήδη παρασύρει το μοιραίο ζευγάρι.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναγκάζουν τη Θεοφανώ να μιλήσει για κάτι που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. Ο Μάρκος και ο πατέρας του μαθαίνουν από την ίδια για τα οράματα που έχει κι αυτή την έντονη διαίσθηση που επηρεάζει σημαντικά τη ζωή

της. Μάλιστα, ο Μιχαήλ Λάσκαρης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το ιδιαίτερο χάρισμά της, προκειμένου να βρουν το δολοφόνο του μωρού. Στο μεταξύ, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων στέκεται αφορμή για να μπει στα ενδότερα της

οικογένειας και να ασχοληθεί κι αυτός με τη μυστηριώδη υπόθεση του βρέφους που τους έχει συγκλονίσει όλους.

Ο Πετρούνης, από την άλλη, εξομολογείται στον παπα Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Τζανή επιστρέφοντας από

το ταξίδι του. Μια απόφαση του πατέρα του θα τον φέρει στα όριά του και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μεταξία, που έχει βάλει στο στόχαστρό της τη Θεοφανώ, αποφασίζει να της κάνει τη ζωή μαρτύριο. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, ενώ η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα αρχίζει να φουντώνει ξανά! Ο Αντρέι αποκαλύπτει τελικά στον Μιχαήλτο στοιχείο που βρήκε και αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο. Όλη η οικογένεια ανησυχεί, ενώ η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.

Πηγή: Τηλεθεατής

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ