2023-10-01 22:52:27
Φωτογραφία για INSTAGRAM HOMES: Imrich lodge
'Ένα παραδοσιακό ...μαγικό σπίτι στα Highlands της Σκωτίας, από το intagram profile της Nicky Grant (instagram.com/imrich_lodge) διαμορφωμένο και διακοσμημένο κυρίως με ...αγάπη!  

Το σπίτι αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και είναι χτισμένο από τον σύζυγό της και κατασκευασμένο από κορμούς δέντρων, με την παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κορμοί κόβονται με τρόπο ώστε όταν τοποθετούνται ο ένας πάνω στον άλλο να μην αφήνουν κενά μεταξύ τους.



Στην εσωτερική διαμόρφωση, σε αυθεντικό country και vintage ύφος, είναι αξιοθαύμαστοι οι ταιριαστοί συνδυασμοί τόσο των υλικών όσο και των αποχρώσεων αφού σε όλους τους χώρους τα έντονα χρώματα, τα βαμένα και παλαιωμένα έπιπλα και αντικείμενα αλλά και τα υφασμάτινα στοιχεία με πολύχρωμα εμπριμέ μοτίβα κυριαρχούν.

Το παραδοσιακό πέτρινο τζάκι συμπληρώνει το ονειρεμένο σκηνικό σε ένα σπίτι που είναι εμφανές ότι οι ένοικοί του ζουν σε αρμονία με την φύση και το φυσικό περιβάλλον, ενώ και η όψη του σπιτιού όπως ακριβώς και η ζωή εκεί διαφοροποιείται και ακολουθεί τις αλλαγές των εποχών. 


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ