2023-10-03 15:00:05
Φωτογραφία για Ξέσπασε οn air o Γιώργος Λιάγκας: Θα έπρεπε να ντρέπεστε, είναι βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας
Ξέσπασε σήμερα (3/10) μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός, πως, όπως είπε, συγκεκριμένα κανάλια και εκπομπές οικειοποιήθηκαν ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη για το ΟΑΚΑ.

«Να πω και κάτι το οποίο είναι και μια γκρίνια, γίνομαι και λίγο γραφικός. Είναι ντροπή και δεν το λέω για εμένα γιατί το ρεπορτάζ δεν το έφερα εγώ το έφερε ο Τάσος στην εκπομπή. Είναι ντροπή, θα έπρεπε να ντρέπεστε στα άλλα κανάλια και στις άλλες εκπομπές. Είναι βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας. Όταν το πρωί βγάζουμε ένα έγγραφο από αυτήν εδώ την εκπομπή, το οποίο το έφερε ο Τάσος και το έγγραφο αυτό μέχρι το βράδυ βαπτίζεται έγγραφο άλλων εκπομπών και άλλων καναλιών, πρέπει λίγο να ντρέπεστε» τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν μπορεί την δουλειά κάποιου ανθρώπου, που έκανε μια επιτυχία γιατί πήρε 10 τηλέφωνα, έφαγε τα μάτια του στα site, έχασε ποιοτικό χρόνο από τα παιδιά του για να βρει ένα ρεπορτάζ. Και μας πήρε προχθές το βράδυ ο Τάσος και μας λέει ότι “Έχω ένα ρεπορτάζ που αποδεικνύει ότι γνώριζε η κυβέρνηση νωρίτερα ότι υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο Καλατράβα”.


Δεν μπορεί λοιπόν το ίδιο έγγραφο που βγάζει ο Τάσος το πρωί το βράδυ να μπαίνω στα sites… Εγώ ξέρετε πως το κατάλαβα; Το κατάλαβα γιατί διάβασα “Το τάδε κανάλι, στο τάδε δελτίο αποκάλυψε έγγραφο φωτιά”. Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν και ψέγω τους συνεργάτες, λέω “Ρε παιδιά γιατί δεν το βρήκαμε εμείς και το βρήκαν οι άλλοι;” και μου λένε “Μα το δικό μας είναι”. Ντροπή λίγο δηλαδή!».

«Συγγνώμη για την παρένθεση αλλά θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπεστε. Κάθεστε και σφάζεστε κύριοι συνάδελφοι για τα καλά και τα κακά παιδιά, για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο κόσμος χέσ…ε για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο κόσμος αυτό που επιλέγει να δει είτε κάνει 1% ή 30%, αυτό θα δει» πρόσθεσε.

«Για να βγάλετε την κακία σας για κάποιον που μπορεί να μην κάνει νούμερα τηλεθέασης μία μέρα, λες και αφορά τον κόσμο αυτό και ξεχνάτε τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και συναδελφικής αλληλεγγύης, ότι το ρεπορτάζ που κάνει κάποιος άλλος το δίνουμε στο άλλον. Συγγνώμη» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ