2023-10-11 17:00:02
Φωτογραφία για Οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού



Δύο και πλέον μήνες μπορεί να μας χωρίζουν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ήδη προετοιμαστεί. Δύο εβδομάδες διακοπή είναι αρκετό διάστημα, ώστε οι ερυθρόλευκοι να ανασυνταχθούν και να συνεχίσουν με την ίδια ένταση στη Stoiximan Super League, αλλά και να γυρίσουν την κατάσταση στο Europa League, όσο το δεύτερο είναι δυνατόν.

 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που εντοπίζεται στην αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού είναι φυσικά η άμυνα. Εκεί θα εστιάσει και ο Αντόνιο Κορδόν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πορόσο έχει το θέμα με το διαβατήριο, δεν έχει εντυπωσιάσει και δεν πείθει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι συγκλονιστικά στιβαρό στο κέντρο. Ο Ρέτσος φαντάζει μόνος του ώρες-ώρες, απελπιστικά μόνος του
. Κάτι που είναι άδικο, διότι το potential υπάρχει, αλλά χρειάζεται έναν έμπειρο δίπλα του. Ο Φρέιρε κουβαλάει ήδη γκάφες (Φράιμπουργκ, Γκενκ) και ακόμα η θέση του κρίνεται επισφαλής. Τέλος, ο Ντόι δεν έχει κάνει το step-up. Που καταλήγουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού; Σε μεταγραφή. Σέντερ μπακ… χθες και μάλιστα σε ηλικία που να συνοδεύεται από εμπειρία. Επομένως, θα πάει για αμυντικό άνω των 27-28. Από πρότζεκτ υπάρχει πληθώρα, από leader υπάρχει πρόβλημα. Τέλος, για τη δεύτερη κίνηση θα έχουμε έκπληξη, καθώς θα γίνει στον άξονα. Θα μας πείτε, το δίδυμο Έσε-Καμαρά έχει κολλήσει. Μαζί σας. Τι συμβαίνει όμως όταν ένας από τους δύο δεν θα αγωνίζεται; Πέραν του Αλεξανδρόπουλου, οι Καρβάλιο-Ιμπόρα δεν… συγκινούν. Ειδικά ο Ισπανός με τους τραυματισμούς του. Επομένως, θα γίνει κίνηση και για αμυντικό μέσο.

Πηγή: sportime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ