2023-10-13 13:12:04
Φωτογραφία για Παρασκευή, 13/10/2023: Εργασίες ημέρας

 



Ανθολόγιο: Κάνουμε πολύ καλή ανάγνωση το κείμενο "Η πολιτεία της λίμνης", δίνοντας έμφαση στη σελίδα 25, από όπου θα μπει το απόσπασμα της άγνωστης ορθογραφίας την επόμενη φορά. Επίσης, χωρίζουμε το κείμενο σε παραγράφους και γράφουμε στο τετράδιο εργασιών γλώσσας από έναν πλαγιότιτλο για καθεμιά τους.

Μαθηματικά: Αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε καταλάβει τη "Διερεύνηση" (σελίδα 31 - Β.Μ.) και αφού συμβουλευτούμε την προηγούμενη ανάρτηση, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 12ου κεφαλαίου "Μπαίνεις μόνο αν χωράς ακριβώς" (σελίδα 32 - Β.Μ.). Μετά λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3 και το πρόβλημα 1, στη σελίδα 29 του Τ.Ε..

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Οι συνθήκες ζωής των υποδούλων", με τη συνδρομή των πλαγιότιτλων που φτιάξαμε στην τάξη και του εκπαιδευτικού υλικού της αντίστοιχης ανάρτησης.

Φυσική: Το ΦΕ7 "Τριβή - Επιθυμητή ή ανεπιθύμητη;" θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, οπότε τα βιβλία έμειναν στη τάξη. Παρόλα αυτά εσείς μπορείτε, με ένα απλό "Κλικ στη μάθηση" στην αντίστοιχη ανάρτηση, να ξαναθυμηθείτε ό,τι προλάβαμε να συζητήσουμε σήμερα.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ