2023-10-13 13:40:05
Φωτογραφία για «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ»: Δείτε sneak preview του 6ου επεισοδίου



ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30



Η παρουσία του πατέρα του, Στέφανου, φορτίζει συναισθηματικά τον Άλκη, που θα νιώσει μία αδιαθεσία και θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος θα αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να μείνει στο σπίτι του Αλέξη. Όλοι μουδιάζουν με αυτήν την απόφαση του Φίλιππου. Ο Αλέξης θα τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο δημιουργώντας αναστάτωση στους φίλους του και όχι μόνο. Η Έλσα νιώθει απαίσια, καθώς πιστεύει πως εκείνη ευθύνεται για την ξαφνική αδιαθεσία του πατέρα της. Ο Νικόλας και η Έλενα δεν μιλάνε ξεκάθαρα για τη σχέση τους και ταυτόχρονα δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ερωτική διάθεση που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Με αφορμή μία φωτογραφία και μερικούς στίχους που έγραψε πριν από 20 χρόνια ο Άλκης στην Κάτια, θα παραδεχτούν την αγάπη τους και θα έρθουν κοντά ερωτικά. Όμως, αυτή η φωτογραφία θα πέσει σε λάθος χέρι.



«O ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.



Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS



Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International. 



Sneak preview του 6ου επεισοδίου

https://www.youtube.com/watch?v=R4_Mdy8oPrY

 



 











Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ