2023-10-26 14:30:02
Φωτογραφία για Μπάγια Αντωνοπούλου: Υπήρχε μια άτυπη κόντρα με το MEGA...
Για την αποχώρησή της από το Mega μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει πώς ξεκίνησαν όλα, όταν το όνομά της δεν συμπεριλήφθηκε στο Δελτίο Τύπου για την εκπομπή του καλοκαιριού.

«Παραιτήθηκα από τον σταθμό γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση στην οποία δεν προκάλεσα εγώ, από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μία σωστή επαγγελματίας, τυπική, να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός που παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν αρκετό», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Συζήτησα με τον Σταμάτη Μαλέλη για την καλοκαιρινή εκπομπή για τις εκλογές και δεν έβαλαν ποτέ το όνομά μου στο Δελτίο Τύπου.  Ήταν να κάνω αντικατάσταση δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά. Βγήκε το Δελτίο Τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μένα. 

Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο, οπότε εγώ αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό και έκανα μία ανάρτηση στο instagram και έτσι μάθανε ότι θα είμαι στην εκπομπή, ήθελα να τελειώσει και μετά να παραιτηθώ», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ