2012-07-01 17:46:43
Φωτογραφία για Θέλει να γράψει ιστορία η Ισπανία!
Η μεγάλη ώρα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτασε, καθώς απόψε το βράδι θα γίνει γνωστή η νέα βασίλισσα του Euro! Στον τελικό θα αναμετρηθούν η Ισπανία... που θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που θα κατακτήσει τρεις διαδοχικές μεγάλες διοργανώσεις, με την Ιταλία που λίγοι την περίμεναν να φτάσει τόσο ψηλά σε αυτό το τουρνουά.

Όπως είναι λογικό οι αποδόσεις έχουν ως φαβορί τους «Φούριας Ρόχας» που παίζονται στο 2.14, με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 3.20 και το «διπλό» στο 4.40. Το ενδεχόμενο να νικήσει η Ισπανία στην παράταση πληρώνει 12.50 και στα πέναλτι 10.50, ενώ τα ίδια στοιχήματα για τους «Ατζούρι» είναι σε τιμές 18.00 και 11.00 αντίστοιχα.

Ο κόσμος περιμένει ένα αρκετά «σφιχτό» τελικό, με το Under δικαίως να ανταλλάσσεται λίγο πάνω από το 1.50, την ώρα που το Over αγγίζει το 3.00!

Από τους Ισπανούς το φαβορί για να σκοράρει είναι ο Φερνάντο Τόρες στο 4.50 και ακολουθούν οι Νταβίντ Σίλβα (5.20), Σεσκ Φάμπρεγας (5.20) και Αντρές Ινιέστα (5.70). Από πλευράς Ιταλών ο Μπαλοτέλι είναι ο επικρατέστερος για να πετύχει κάποιο γκολ και απόψε, σε απόδοση 4.00. Ο Κασάνο παίζεται στο 6.80, ο Πίρλο στο 9.40 και ο Ντι Νατάλε στο 9.20 και από κει και πέρα, όλοι έχουν νούμερα… διψήφια!


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα του τελικού του Euro 2012, επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/.

Επιπλέον, μέσα από το Twitter μπορείτε να παρακολουθήσετε Live την εξέλιξη του μεγάλου τελικού του Euro, τις μεταβολές στις αποδόσεις και ό,τι άλλο συμβαίνει στο Κίεβο! Κάντε Follow στο Betfair_Hellas και μπείτε στο παιχνίδι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλουν πίσω τον Μπαλοτέλι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλουν πίσω τον Μπαλοτέλι
ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΣΡΙ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΣΡΙ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ