2023-12-16 14:10:03
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον χαλάει αυτό που γίνεται! Ήταν…»
Το δικό της σχόλιο πάνω στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Νίκο Παππά έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι: «Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πράγμα, να μου ζητήσει “συγγνώμη” ο Παππάς και να μου δείξει πού έχω κάνει εγώ κάτι τέτοιο. Δηλαδή τον προκάλεσε. Και είπε ο Παππάς είπε ” πολύ ευχαρίστως, να το”».

«Εσείς δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποια πράγματα να τα έχουμε βγάλει από το μυαλό μας και να μην τα θυμόμαστε;», ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Μου κάνει πολύ εντύπωση αυτή σου η τοποθέτηση. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό. Ήταν προκλητικός ο Λιάγκας με τον τρόπο που το έθεσε. Μα δεν γίνεται να μην το θυμάται, γιατί και τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις» ήταν η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Αυτή τη στιγμή φέτος ο Γιώργος Λιάγκας είναι παράδειγμα σε ό,τι συζητάμε. Πάντα υπάρχει ένας Γιώργος Λιάγκας. Δηλαδή και να θέλει να αγιάσει ο άνθρωπος, δεν τον αφήνουμε» συνέχισε ο Παύλος Σταματόπουλος με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται «Πιστεύεις ότι θέλει; Εγώ πιστεύω ότι δεν τον χαλάει αυτό που γίνεται».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ολυμπιακός χάνει έδαφος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ολυμπιακός χάνει έδαφος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ