2024-01-01 19:49:01
Φωτογραφία για Το 2024 αναμένεται να είναι μια χρονιά κρίσιμη για την επέκταση των ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών ταξιδιών
Είτε προσπαθείτε να κάνετε το κομμάτι σας για το περιβάλλον είτε απλά προτιμάτε μια πιο χαλαρή μορφή μεταφοράς , το 2024 πρόκειται να είναι μια εξαιρετική χρονιά για να ταξιδέψετε με τρένο , με έναν μεγάλο αριθμό νέων ενδοευρωπαϊκών δρομολογίων και δρομολογίων τρένων που ξεκινούν. 

Πηγή: iamexpat.nl

. Δείτε τι μπορούμε να περιμένουμε, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τις διαδρομές που διέρχονται από την Ολλανδία.

Νέες γραμμές τρένων που διέρχονται από την Ολλανδία το 2024

Το 2024 διαμορφώνεται ως μια σούπερ χρονιά για τα ταξίδια με τρένο στην Ευρώπη, με πολλές νέες, επανεισαχθείσες και εκτεταμένες ενδοευρωπαϊκές γραμμές που πρόκειται να δρομολογηθούν. Όχι μόνο θα μειωθεί ο χρόνος ταξιδιού μεταξύ μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, αλλά θα ανοίξουν επίσης νέες δυνατότητες για ταξίδια με τρένο.

Ένα νήμα X (Twitter) που συντάχθηκε από τον Mark Smith, πιο γνωστό ως The Man in Seat 61 , έχει συγκεντρώσει όλες τις αλλαγές των επικεφαλίδων.


Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ολλανδία θα χαρούν να ακούσουν ότι η υπηρεσία European Sleeper που συνδέει τις Βρυξέλλες, την Αμβέρσα, το Ρότερνταμ και το Άμστερνταμ με το Βερολίνο θα επεκταθεί στη Δρέσδη και την Πράγα από τις 25 Μαρτίου 2024. Θα λειτουργεί δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Μια νέα υπηρεσία δύο φορές την ημέρα θα συνδέει επίσης το Βερολίνο με την Κρακοβία, που σημαίνει ότι θα είναι δυνατό να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στην Κρακοβία σε μία ημέρα, με μία μόνο αλλαγή.

Μια άλλη θετική αλλαγή είναι η μείωση του χρόνου ταξιδιού μεταξύ Άμστερνταμ και Βερολίνου. Φέτος, οι σιδηρόδρομοι κατάργησαν την αλλαγή ατμομηχανής στο Bad Bentheim και έριξαν αρκετές μικρότερες στάσεις στη Γερμανία για να μειώσουν τον χρόνο εξυπηρέτησης κατά σχεδόν 30 λεπτά σε λιγότερο από έξι ώρες.

Όλο και περισσότερες νυχτερινές υπηρεσίες (επανα)ξεκινούν σε όλη την Ευρώπη

Σε όλη την Ευρώπη, άλλες συναρπαστικές αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη το 2024, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης μιας νέας υπηρεσίας ύπνου Nightjet μεταξύ Βρυξελλών και Βερολίνου και Παρισιού και Βερολίνου, η οποία θα ξεκινήσει να λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα και καθημερινά από τον Οκτώβριο του 2024. Ένα νέο τρένο από τη Βιέννη προς Η Κρακοβία θα ανοίξει επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από μέρη όπως η Ζυρίχη στην Κρακοβία σε μία ημέρα με μία αλλαγή.

Προστίθεται επίσης μια δεύτερη σύνδεση ICE Βιέννης - Βερολίνου - Αμβούργου , καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά από τη Βιέννη μέχρι την Κοπεγχάγη σε μια μέρα με μία μόνο αλλαγή. Επιπλέον, το τρένο υπνοδωματίου Σοπέν Βαρσοβία - Βιέννη θα επεκταθεί στο Σάλτσμπουργκ και το Μόναχο .

Τέλος, χάρη στον συνδυασμό του Nightjet Βρυξελλών - Βιέννης με το Παρίσι - Βιέννης, αυτή η υπηρεσία θα διέρχεται πλέον από το Μόναχο Οστ και το Σάλτσμπουργκ καθ' οδόν προς τη Βιέννη, συνδέοντας αυτούς τους δύο σημαντικούς προορισμούς με τις Βρυξέλλες το 2024.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ