2024-01-11 13:51:19
Φωτογραφία για Βόλος: Ο Δήμαρχος ξήλωσε τις γραμμές του ΟΣΕ στην παραλία Αγριάς - Τι απαντά ο ΟΣΕ;
Τις γραμμές του ΟΣΕ στην παραλία της Αγριάς ξήλωσαν τα συνεργεία του Δήμου Βόλου μετά από εντολή του Αχιλλέα Μπέου. Ο Δήμαρχος Βόλου σε δηλώσεις του, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

.thenewspaper.gr

«Ο Βόλος έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα, αλλά η ολική επιστροφή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα έχω συναντήσεις με Υπουργούς στην Αθήνα. Στην Αγριά υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με τις γραμμές του τρένου στο παραλιακό μέτωπο. Υπάρχει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές καθώς περπατούν στο σημείο μητέρες με παιδιά, εργαζόμενοι στα καταστήματα αλλά και επισκέπτες και έπρεπε να δώσουμε λύση».

«Από το Σεπτέμβριο έχουμε ενημερώσει τον ΟΣΕ, τη ΓΑΙΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτός ο οργανισμός χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης. Ακόμη η γραμμή Βόλος – Λάρισα δε λειτουργεί. Άθλια κατάσταση. Πως δεν έχουν πάει ακόμη μέσα αυτοί οι τύποι; Έχουμε ενημερώσει και τον εισαγγελέα
. Πήραμε την απόφαση γιατί η πόλη ανήκει στους πολίτες, να δώσουμε ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία. Ξεκινάει η αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου. Θα κοινοποήσουμε το κόστος στον ΟΣΕ. Αυτοί έπρεπε να το έχουν κάνει. Ξεκινάει η σεζόν σε λίγο καιρούς για τους επιχειρηματίες της περιοχής. Πως θα δουλέψουν; Μέχρι το Πάσχα θα το έχουμε παραδώσει σε χρήση. Θα δούμε έαν θα γίνει ποδηλατόδρομος ή θα μπουν λουλούδια. Ο Βόλος δεν πάει σε ρυθμούς ΟΣΕ, αλλά σε ρυθμούς Αχιλλέα Μπέου».

Ενώ έκλεισε λέγοντας:«Μην ακούσω τίποτα αηδίες από τη «Νεοτέρων Μνημείων» από εκείνη τη Γεωργίου που τρώει τα σοκολατάκια».

Δείτε εικόνες 

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ