2024-01-12 18:13:19
Φωτογραφία για Τσάντα σιδηροδρομικού με ιστορία!
Μπαίνοντας στο κυλικείο του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης και βλέποντας δεξιά στο τοίχο να κρέμεται μια τσάντα αναρωτιέσαι γιατί αυτή η τσάντα εκεί.

Την απάντηση μας την έδωσε ο κ. Σάκης Κωτσιόπουλος, ιδιόκτητης του κυλικείου. «Την τσάντα αυτή με την χάρισε ο μηχανοδηγός που συνταξιοδοτήθηκε και την οποία την είχε καθημερινά μαζί του σε όλη τη διάρκεια του εργασιακού βίου, από το 1984 έως και το 2022. Η χειρονομία αυτή του μηχανοδηγού με συγκίνησε ιδιαιτέρα» μας είπε ο κ. Κωτσιόπουλος

Ανάμεσα στις πολυάριθμες φωτογραφίες που υπάρχουν στους τοίχους του κυλικείου με την σιδηροδρομική ιστορία, τώρα δεσπόζει και η τσάντα μηχανοδηγού για να μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σάκης Κωτσιόπουλος από νεαρή ηλικία  βρίσκεται στο κυλικείο και ως εκ τούτου έχει δεθεί με την οικογένεια των σιδηροδρομικών τον όποιο εκτιμούν και αγαπούν άπαντες οι σιδηροδρομικοί. Άλλωστε πολλοί συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί περνώντας από τον σιδηροδρομικό σταθμο θα κάνουν μια στάση στο κυλικείο για να χαιρετίσουν τον αγαπητό τους Σάκη.

Χρήστος Γιαννακίδης



sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ