2024-01-27 12:13:44
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Πάντα η χαρά μας για τις Σέρρες θα έχει μια σκιά»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε τετ α τετ με την Αθηναϊδα Νέγκα στο βραδινή της talk show με τίτλο «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος δημιουργός αναφέρθηκε στην προσθήκη της τελευταίας του σειράς, «Σέρρες» στο Netflix και την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε πως «αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά για τις Σέρρες και κάπου σκέφτομαι ότι τώρα μπορώ και να αισθανθώ χαρά. Ίσως έπρεπε να περάσουν αυτά τα δυο χρόνια για να μπορέσω να αισθανθώ χαρά. Δηλαδή όση επιτυχία και αν έκανε όταν θα έβγαινε, που δεν την είδε και πολύς κόσμος τότε, τι χαρά να αισθανθείς όταν ήταν τραυματισμένη από την απώλεια του Πάνου; Δεν θα μπορούσαμε να την νιώσουμε αυτή την χαρά τότε».

«Τώρα, δυο χρόνια μετά που έχεις απομακρυνθεί από αυτό το γεγονός, η απώλεια εξακολουθεί να υπάρχει, η πληγή εξακολουθεί να υπάρχει αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένας χώρος για να χαρείς. Πάντοτε βέβαια η χαρά μας θα έχει μια σκιά. Και θα έχει αυτή τη σκιά του ότι δεν μπορείς να την μοιραστείς με αυτόν με τον οποίο και θα ήθελες να την μοιραστείς. Όσο σκέφτομαι το τι θα έλεγε ο Πάνος που θα έμπαινε η σειρά στο Netflix, πως θα μα τρόλαρε όλους…»


«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος ηθοποιός, φοβερά έξυπνος και ενωτικός ηθοποιός που σίγουρα θα μας πείραζε πολύ όπως και εμείς βέβαια θα τον πειράζαμε πολύ. Τον αγαπήσαμε πάρα πολύ και μας έχει δέσει πάρα πολύ όλο αυτό το οποίο έχουμε ζήσει» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ