2024-01-27 08:02:58
Φωτογραφία για Υπουργός ζητά να καταργηθεί  μια από τις μεγαλύτερες ουγγρικές κρατικές εταιρείες μεταφορών
 Ο János Lázár, υπουργός Κατασκευών και Ανάπτυξης της Ουγγαρίας, πρόκειται να καταργήσει τους Ουγγρικούς Κρατικούς Σιδηροδρόμους (MÁV) επειδή πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με τη σημερινή τους μορφή.

dailynewshungary.com

Ωστόσο, κάτι άλλο μπορεί να είναι στο παρασκήνιο. Οι Ουγγρικοί Κρατικοί Σιδηρόδρομοι (MÁV) αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Δεν υπάρχει αρκετό εργατικό δυναμικό για τη λειτουργία των τρένων και του συστήματος.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για την ανάπτυξη των απαρχαιωμένων σιδηροδρομικών γραμμών και των ηλεκτρικών καλωδίων. Ως αποτέλεσμα, οι καθυστερήσεις είναι τακτικές. Για παράδειγμα, η Αυστρία απέσυρε το ουγγρικό σιδηροδρομικό σύστημα για εβδομάδες από το δυτικοευρωπαϊκό δίκτυο, έτσι οι επιβάτες χρειάστηκε να αλλάξουν τρένο στη Βιέννη.

Σύμφωνα με το telex.hu , ο Artúr Kikina, νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της MÁV, υπεύθυνος για τη λειτουργία και τις επενδύσεις του σιδηροδρομικού δικτύου, δήλωσε σε συνέδριο ότι η MÁV θα λειτουργήσει ως εκμετάλλευση από αυτό το φθινόπωρο.

Ο κ. Kikina εργάστηκε για τον János Lázár ως αναπληρωτής γραμματέας στο παρελθόν.

sidirodromikanea.blogspot.com
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ