2024-01-29 17:32:47
Φωτογραφία για Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας μιλά αποκλειστικά στα «Σιδηροδρομικά Νέα». Βίντεο.

 



«Η προσπάθεια μας είναι να έχουμε ένα καλύτερο και ισχυρότερο σιδηρόδρομο» ανάφερε στον διαχειριστή των «Σιδηροδρομικών Νέων» Χρήστο Γιαννακίδη, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ο οποιος σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είδε από κοντά τα έργα που εκτελούνται στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό.

Ζητήσαμε από τον κ. Σταϊκούρα να μιλήσει στα «Σιδηροδρομικά Νέα» και να μας περιγράψει το σήμερα και το αύριο του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.

Ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε:

«Ο σιδηρόδρομος εδώ και ενάμιση μήνα ξαναλειτουργεί. Περίπου 60.000 χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν μεταβεί από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και πίσω προς την Αθήνα μέσα από τα έργα που υλοποιήσαμε μέσα στις τελευταίες 45 ημέρες. Πράγματι όμως, εκκρεμεί η οριστική μόνιμη αποκατάσταση με όρους μεγαλύτερης βιωσιμότητας και δρομολογούμε αυτά τα έργα τα οποία θα υλοποιηθούν την επόμενη διετία άλλα θα στοιχίσουν πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ, όπως είπα πρόσφατα και στη Βουλή και ταυτόχρονα παρουσιάσαμε στο Υπουργικό Συμβούλιο ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την επομένη ημέρα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου με επενδύσεις που πρέπει να γίνουν την επόμενη εικοσαετία έτσι ώστε να έχουμε ένα σύγχρονο, ασφαλή, πράσινο σιδηρόδρομο πολύ ισχυρότερο από το παρελθόν.»

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Υπουργού κ. Σταϊκούρα

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ