2012-07-02 02:46:02
Φωτογραφία για Penelope Cruz: «τώρα έχω άλλες προτεραιότητες»
Δεν κρύβει την ευτυχία και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ενός έτους Leonardo.

«Ο γιός μου είναι το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης. Μιλάω γι’ αυτόν συνέχεια, ακόμα και σε ξένους», εξομολογείται η Penelope Cruz και προσθέτει πως πλέον δεν θα κάνει περισσότερες από δύο ταινίες αφού οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει!

Η «μούσα» του Pedro Almodovar και του Woody Allen δεν κρύβει την ευτυχία και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ενός έτους Leonardo, καρπός του έρωτά της με τον Javier Bardem.

«Θα κάνω μία ταινία το χρόνο, ίσως, δύο, αλλά όχι περισσότερες, γιατί τώρα έχω άλλες προτεραιότητες», λέει η Penelope, που αυτό τον καιρό μοιράζει την ζωή της μεταξύ οικογένειας και κινηματογράφου. Μάλιστα, η ταινία «To Rome With Love» του Woody Allen θα είναι η πρώτη της μετά τα γεννητούρια.

Τονίζοντας πως έχει έντονη προσωπικότητα και πάντα λέει αυτό που σκέφτεται, η 38χρονη σταρ προσθέτει: «οι φίλοι και η οικογένειά μου με χαρακτηρίζουν αγύριστο κεφάλι. Εγώ θα το έλεγα επίμονη».

Είδωλό της είναι η Meryl Streep, ενώ δεν κρύβει ότι… βρίζει μόνο στα ισπανικά! «Η καλύτερη λέξη είναι το gilipollas. Θα πει κάτι σαν “ελεεινό υποκείμενο”. Eίναι φοβερή λέξη», προσθέτει!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ