2024-02-27 16:04:34
Φωτογραφία για Ο ρασοφόρος Κλεομένης ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Απαξιώ και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για την εκπομπή του»

 





Στο επίκεντρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο ρασοφόρος που συστήνεται ως πατέρας Κλεομένης και σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο παλαιοχριστιανό Μανώλη, είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης του.



Ο ρασοφόρος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τον Ταϋγετο στο Πρωινό, έχοντας δίπλα του τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό. Όπως θα δεις παρακάτω, ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής του, ενώ αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση με την 22χρονη κόρη του παλαιοχριστιανού.



«Τέλειωσες τον πρόλογό σου; Ερωτήσεις δεν δέχομαι από τους δημοσιογράφους αυτής της εκπομπής, απαξιώ και γι’ αυτούς και για την εκπομπή τους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον

 άνθρωπο, δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω, ούτε τον ίδιο, ούτε τη γυναίκα του, ούτε τα παιδιά του», είπε αρχικά και συνέχισε:



«Σου λέει τις ερωτήσεις ο άλλος από μέσα έτσι; Η ερώτηση αυτή είναι δικιά σου ή του άλλου από μέσα; Απαξιώ και γι’ αυτόν τον άνθρωπο και για την εκπομπή του. Βγαίνω live επειδή το θέλω ο ίδιος, όχι επειδή το θέλετε εσείς».



Ο πατέρας Κλεομένης είπε στη συνέχεια: «Είμαι χειροτονημένος από το 2006, ως ιεροδιάκονος και ως ιερέας. Εσείς συνεχίστε να λέτε ότι είμαι ρασοφόρος. Είμαι ιερέας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δεν με ενδιαφέρει η εκπομπή σας. Τελειώσαμε ανθρωπάκια της νέας τάξης πραγμάτων; Σας πονάει που σας λέω βοθροκάναλα, στημένους δημοσιογράφους; Να σας πονέσει και να σας τσούξει».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ