2024-03-04 12:10:04
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Αναλαμβάνει το πρωινό του MEGA;
Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία βρίσκονται Mega και Φαίη Σκορδά με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να αναζητά την ανάληψη του πρωινού του καναλιού.

Το Mega έχει κάνει την κρούση του στην παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό και, όπως αποκαλύπτει η RealNews που κυκλοφορεί, μετά τις συζητήσεις όλα βαίνουν προς συμφωνία.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ζώνη στην οποία θα ενταχθεί η Φαίη Σκορδά καθώς το «Μεγάλο κανάλι» εξετάζει πάνω από δύο σενάρια για τον ανασχηματισμό που θα κάνει στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν τόσο στην πρωινή ζώνη όσο και στη μεσημεριανή. Οι οριστικές αποφάσεις από τους ιθύνοντες ακόμη δεν έχουν ληφθεί.

Προς το παρόν οι συζητήσεις με τη Σκορδά αφορούν το περιεχόμενο και το ύφος της εκπομπής που θα αναλάβει καθώς και στην εξασφάλιση συγκεκριμένων όρων όπως το ότι η ίδια θα επιλέξει τους συνεργάτες της.

Την ίδια ώρα, Σκορδά και ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους με το κανάλι του Φαλήρου να ετοιμάζει ήδη να «σβήσει» την ψυχαγωγία από το μενού της πρωινής ζώνης επαναφέροντας πλήρως το ενημερωτικό κομμάτι στο πρόγραμμά του.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ