2024-03-12 17:49:38
Φωτογραφία για Ισπανία: Εισιτήρια τρένου με 9 ευρώ για να ταξιδέψετε μέχρι τον Δεκέμβριο
Η Ouigo, ο φορέας εκμετάλλευσης τρένων υψηλής ταχύτητας στην Ισπανία με τιμές «χαμηλού κόστους», πρόκειται να θέσει εισιτήρια σε πώληση στις 19 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. από 9 ευρώ για να ταξιδέψει μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου μεταξύ Μαδρίτης, Βαρκελώνης, Σαραγόσα, Ταραγόνα , Αλμπαθέτε, Αλικάντε, Βαλένθια, Βαγιαδολίδ, Σεγκόβια και Κουένκα.

.elespanol.com

Θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ., συμπίπτοντας με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον σταθμό Campo Grande στην πρωτεύουσα της Βαγιαδολίδ. Η διαδρομή προς Μαδρίτη και Αλικάντε, που θα κάνει το ντεμπούτο της στις 19 Απριλίου, θα σταματήσει στην Κουένκα από την 1η Ιουνίου.

«Οι άνθρωποι της Βαγιαδολίδ, της Σεγκόβια, της Μαδρίτης, της Αλμπαθέτε και του Αλικάντε είναι τυχεροί!» είπε ο χειριστής, ο οποίος τόνισε ότι από τις 19 Μαρτίου θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια από εννέα ευρώ για να ταξιδέψουν από τις 19 Απριλίου μεταξύ Βαγιαδολίδ-Αλικάντε. στάσεις σε Σεγκόβια, Μαδρίτη και Αλμπαθέτε. Επιπλέον, από την 1η Ιουνίου, η εταιρεία θα προσθέσει την Κουένκα ως νέα στάση μεταξύ των γραμμών Μαδρίτης-Βαλένθια, Μαδρίτης-Αλικάντε και Βαγιαδολίδ-Αλικάντε. Επιπλέον, στο υπόλοιπο του έτους, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να φτάσει στο Έλτσε, τη Μούρθια, την Κόρδοβα, τη Σεβίλλη και τη Μάλαγα, φτάνοντας έτσι σε 14 προορισμούς.


Τα εισιτήρια, διαθέσιμα στον ιστότοπό της και στην εφαρμογή Ouigo, ξεκινούν από εννέα ευρώ για τον γενικό ναύλο και έχουν ενιαία τιμή 7 ευρώ για παιδιά μεταξύ τεσσάρων και 13 ετών και δωρεάν για παιδιά έως τριών ετών όσο ταξιδεύουν. πάνω από έναν ενήλικα. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία καθιστά το τρένο προσιτό σε όλους τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών, των νέων ή των μέχρι τότε ασυνήθιστων προφίλ υψηλής ταχύτητας, που προστίθενται στον τακτικό πελάτη, κυρίως επιχειρηματίες.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ