2024-04-19 08:21:31
Φωτογραφία για H ΝΕΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ λειτουργία του Vιber για τα μηνύματα στην Ελλάδα Tο Rakuten Viber, η κορυφαία εφαρμογή για ασφαλή και ιδιωτική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και φωνής, εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του OpenAI για να δημιουργήσει μια λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρει περίληψη συνομιλιών για μη αναγνωσμένα μηνύματα σε ομαδικές συνομιλίες.

Αναπτυγμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες εκατομμυρίων απασχολημένων χρηστών, αυτή η προηγμένη λύση προσφέρει έναν ομαλό και γρήγορο τρόπο να συνοψίζονται οι βασικές πληροφορίες από έως και 100 μη αναγνωσμένα μηνύματα σε μια συνομιλία και να παρουσιάζονται με συνοπτικό τρόπο.Η ενεργοποίηση είναι απλή: οι χρήστες που εισέρχονται σε μια ομαδική συνομιλία με μη αναγνωσμένα μηνύματα θα λάβουν ένα μήνυμα για να λάβουν προαιρετικά μια περίληψη του μέρους της συζήτησης στο οποίο δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι περιλήψεις είναι ορατές μόνο στους χρήστες που τις ζητούν, εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιωτικότητα και την εμπιστευτικότητα.

Η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων ήταν οι προτεραιότητες κατά την ανάπτυξη αυτής της λειτουργίας. Το περιεχόμενο περίληψης της συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης δεν περιλαμβάνει κανένα αναγνωριστικό πέρα ​​από τα ονόματα χρηστών, έτσι ώστε συγκεκριμένες συνομιλίες να μην μπορούν να συνδεθούν εξωτερικά με κανένα μέλος ομάδας. Επιπλέον, το Viber δεν έχει πρόσβαση σε ή δεν αποθηκεύει συνομιλίες ή περιλήψεις στους διακομιστές του, δημιουργώντας έτσι μια ασφαλή και ιδιωτική εμπειρία χρήστη. Αναζητούμε συνεχώς νέους και καινοτόμους τρόπους για να διευκολύνουμε και να απλοποιούμε τη ζωή των χρηστών μας δήλωσε ο Ofir Eyal, Διευθύνων Σύμβουλος της Rakuten Viber. Για αυτό αξιοποιούμε τη δύναμη της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης για να τους εξοικονομήσουμε χρόνο και να βεβαιωθούμε ότι δεν χάνουν καμία σημαντική συνομιλία:

Από τους συμμαθητές που συζητούν για προγράμματα σχολείου μέχρι τους φίλους ή την οικογένεια που κάνουν σχέδια για το Σαββατοκύριακο, οι χρήστες μας μπορούν να πάρουν γρήγορα να διαβάσουν οτιδήποτε έχουν χάσει.

Η λειτουργία κυκλοφορεί σταδιακά στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τις Φιλιππίνες, την Ουκρανία, την Ιαπωνία, τη Βουλγαρία και την Πολωνία, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν σύντομα. Υποστηρίζει τις πλατφόρμες iOS και Android και κατανοεί περισσότερες από 50 γλώσσεςFreegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ